FreedomXpress előnyök

Kedves Freedom Üzlettárs jelölt!
Felvázolok Neked egy pár olyan lehetőséget, amelyek jelentős megtakarítást és hosszú távon, jelentős bevételt jelenthetnek !
Vodafone részéről a legjobb országos ajánlat, amelyet kizárólag a Freedom Flotta Közössége lehetőségén keresztül használhatsz ki: 5490,- forint/hó korlátlan telefon + 5 GB internet forgalom, amelyen felül szabadon használhatod a közösségi oldalakat, és még sok más internetes lehetőséget.
A TESCO Áruházlánc minden kedvezményén felül plusz 3% kedvezményt kapsz. ( Élelmiszer, vegyi áru, műszaki cikkek, ruházat, háztartási felszerelés, kertészet, autó felszerelés, stb.) Szlovákiában is.
Az OMV 2,5% kedvezményt ad a Freedom Flotta tagjainak, ami egy 400 forintos üzemanyag árnál 10,- forintot jelent literenként, de az OMV plasztik kártyával megkapjuk ezt a kedvezményt a Spar Expressben is, amelyek az OMV kutaknál elérhető.
Magyarországon kívül már ott vagyunk Szlovákiában és Szerbiában is, de rövidesen nyitunk Romániában, Csehországban és Lengyelországban is.
Ha vannak kapcsolataid ezekben az országokban, akkor gyorsan lehet egy Nemzetközi csapatod.
Egy szuper ember elég nemzetközi szinten ahhoz, hogy nagyon sok bevételed legyen folyamatosan, életed végéig.
Nem előzhet meg, nem veszítheted el, és életed végéig kereshetsz utána.
Rövidesen nyitunk egy olyan földrészen is, ahol sokszoros lehetőséged van Európához képest.
Már most is lehetőséged van 238 országból regisztrálni, mert a Freedom rendszere működő képes bárhol a világon.
(Alibaba, Booking, Pelikan, Rentalcars a nemzetközi startégiai partnereink jelenleg.)
(ZanGuu licitálás, Starter csomag megszerzése, tovább ajánlás bármely országban, folyamatosan egyre több webáruházból való vásárlás, jutalékok, stb.)
A megkeresett jövedelmedet bármilyen ország, bármelyik bankszámlájára kikérheted, bármikor!
A cégek ingyenesen szerződhetnek a Freedom céggel és a termékeiket, szolgáltatásaikat ingyenesen feltehetik a jövőben a DealKodex webáruházban, sőt akár Kuponokat is feltehetnek, melyeknek köszönhetően drasztikusan megnövelhetik a forgalmukat.
Mivel nincs Teljesítmény nullázódás, így nem csak a saját pénzedet duplázza meg a Freedom azonnal, amelyet időkorlátozás nélkül felhasználhatsz a vásárlásaidnál az árengedmény 100%-a erejéig, hanem a több mint 1.000.000 eurónyi elismerést is bezsebelheted a teljesítményedtől függően.
Ha érdekel, hogy ezeket hogyan érheted el, akkor beszéljük meg.

 

Legyen csodaszép napod!

Weldin Magdolna
Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil
Facebook csoport
Facebook üzleti oldal
YouTube
Skype: weldinke