FreedomXpress

Mindannyian gazdagnak születünk. Megadatott nekünk a legnagyobb tőke a világon, az elménk–arra használd tehát a szellemi tőkédet, hogy gazdaggá tegyen, ne pedig arra, hogy kifogásokat keress!

Ha akarod, most elkezdődhet életedben egy új fejezet, mely az anyagi függetlenségről, a szabadságról és az önmegvalósításról fog szólni!

Ehhez pedig a legjobb eszköz a FreedomXpress!

ÉLETED NAGY LEHETŐSÉGÉRE VÁGYSZ?

NE KERESD TOVÁBB!
MEGÉRKEZETT!

  • Ha nem voltál ott az Amazon, az Ebay, a Groupon vagy a bitcoin indulásánál, hogy kihasználd a korai felismerők versenyelőnyét, most itt az alkalom, hogy cselekedj és végre ne csak nézd mások sikereit hanem te is részese légy a sikernek!

  • Most megnyitjuk a kaput előtted, hogy együtt, közösen alapítsuk meg és legyünk egyenrangú haszonélvezői az internet következő nagy óriásának a FreedomXpress Globalnak!

 

  • A regisztráció a rendszerhez gyors, egyszerű és ingyenes, csupán egy ajánlói linkre van hozzá szükség.

  • Ezt követően webshopunkban választhatsz vásárlási utalványaink közül, melyek teljes vásárlási értékét a felhasználási szabályzatban leírtak szerint 100%-ban levásárolhatod a társaság e-commerce platformján, a DealKodexen, ahol rengeteg partner számtalan terméke és szolgáltatása vár rád.

  • A partner cégek ingyenesen regisztrálhatják magukat a DealKodexen, cserébe egy általuk felajánlott állandó kedvezményért.

  • Ez a megoldás kölcsönösen előnyös a szolgáltatók és a vásárlók számára egyaránt. A vállalkozások legnagyobb költsége a reklám és marketing költség, melynek bizonytalan a megtérülése. Nálunk díjmentesen juttathatják el ajánlataikat akár több százezer potenciális vásárlóhoz. A vásárlók ezért cserébe pedig a piaci árakhoz képest mindig előnyösebben tudnak vásárolni, garantáltan ellenőrzött és megbízható forrásból.

  • Társaságunk ezzel a Groupon cég sikeres üzleti modelljét integrálta platformjára.

  • Társaságunk minden megvásárolt vásárlási utalvány mellé megadott számú promóciós kreditet ad ajándékba, melyekkel a cég aukciós portálján a Zanguu-n tud licitálni az aukción meghirdetett ismert világmárkák termékeire, annak biztos tudatában, hogy az aukcióra bocsájtott termékek végső vételára sohasem haladhatja meg piaci áruk 10 %-át. Más szóval a Zanguu-n minimum 90% árelőnnyel lehet prémium márkák termékeihez és szolgáltatásaihoz jutni.

  • Ezzel a divízióval a FreedomXpress egy másik sikeres és már bizonyított üzleti modellt integrált a platformjára, az Ebay aukciós webáruház modelljét, mely szintén rengeteg embert vonz.

PIACI POTENCIÁL

 Vedd fel velem a kapcsolatot!

Legyen csodaszép napod!

 

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke