UNIT szerzés lépései, foglalózás

 

Utalvány foglaló

Ha rendelkezésre áll a szükséges összeg, akkor már csak az van hátra, hogy UTALVÁNY FOGLALÓT helyezzünk el a Freedom rendszerében, amivel így elindítjuk a vásárlás folyamatát.

Ezt a lépést ahhoz lehet hasonlítani, mint amikor meg akarunk venni egy ingatlant, de még nincs a birtokunkban a vételár, ezért amíg hozzá nem jutunk (mondjuk egy másik ingatlan eladásából) az adott ingatlan megvételéhez szükséges összeghez, az eladó felé a vételi szándékunkat egy mondjuk 10%-os FOGLALÓ letételével jelezzük.

Amikor birtokunkba kerül a teljes vételár, akkor a korábban letett foglaló beleszámít a vételárba, így tehát már csak a fennmaradó összeget kell az eladónak átadnunk ahhoz, hogy a miénk legyen az ingatlan.

A Freedomban is hasonlóan működik az UTALVÁNY FOGLALÓ. 
Ugyanis, a foglaló összege a FOGLALÓ SZÁMLÁNKRA kerül, amit a Zamnián bonyolított vásárlásaink során, fel tudunk használni az árrés 100%-ának erejéig, tehát már csak az árrésen felüli résszel kell kiegészíteni ahhoz, hogy a birtokunkba kerüljön az adott termék.

Miért érdemes FOGLALÓZNI?

Azért, mert a foglalózás révén megfordíthatjuk a vásárlás folyamatát, és így a foglalózás révén keletkező UNIT hamarabb létrejön, hamarabb bekerül a UNIT-fába, és HAMARABB GENERÁL JUTALÉKOT, mintha a HŰSÉG SZÁMLÁNKON gyűjtögetnénk a kedvezményeket a Zamniás vásárlásaink után, és amikor összegyűlik például 30 EURO, akkor szereznénk 1 db 1. STORE osztályban elhelyezhető UNITOT.

Nézzük a lépéseket!

 • Első lépésként a webirodánkba történő belépés után válasszuk az ÜZLETI CSOMAGOK, azon belül pedig az UTALVÁNY FOGLALÓ menüpontot!

A normál  STORE osztályokba csak egymás után tudunk UNITOT szerezni. 
Tehát, ha valakinek még nincs UNITJA, akkor csak az 1. STORE osztályba tud UNITOT szerezni.
Egyszerre lehet TÖBB UNITOT is szerezni EGY ADOTT OSZTÁLYBA, és ha valaki szeretne egyszerre TÖBB OSZTÁLYBA is UNITOT szerezni, akkor arra is van lehetőség.

 • Második lépésként adjuk meg minden STORE OSZTÁLY sorában, hogy hány UNITOT akarunk szerezni!
  Ha a további STORE osztályokba is akarunk UNITOKAT szerezni, akkor ezt követően azok darabszámát is megadhatjuk 
  (lsd. 1-es nyíl).
 • Ha megadtuk a UNITOK darabszámát, akkor kattintsunk a JÓVÁHAGYOM gombra (lsd. 2-es nyíl)!
 • A megjelenő ablakban a CSÚSZKA segítségével meg tudjuk adni, hogy az e-Pénztárcánkról és az E-Kereskedelmi számlánkról hány eurót szeretnénk felhasználni? (1-es nyíl)
  (Nagyobb képért kattints a képre!)
 • Ezt követően meg kell adnunk a webirodánkhoz tartozó PIN KÓDOT. (2-es nyíl)
  Ehhez segítséget EZEN AZ OLDALON találsz.
 • Majd BE KELL PIPÁLNI a négyzetet, amivel elfogadjuk az ÁSZF-et. (3-as nyíl)
 • Végül a VÁSÁROL gombbal tudjuk jóváhagyni a UNIT szerzést. (4-es nyíl)
 • A SIKERES vásárlásról a webiroda visszaigazolást is ad.

Az elhelyezés

Minden STORE osztályban az első UNITUNKAT az az ajánlónk fogja elhelyezni, aki már rendelkezik UNITTAL az adott STORE osztályban.

Minden további UNITUNKAT mi helyezzük el a saját UNIT fánkba.