Milyen számlákat találsz a webirodádban?

Webirodádban 5 különböző számlát találsz.

ePÉNZTÁRCA:

Bármilyen költést szeretnél megtenni a rendszeren belül, ezt a számládat tudod feltölteni tetszőleges összeggel, majd ezt követően tudod használni az ott nyilvántartott összeget.

Jutalékaid egy részét* szintén ezen a számlán fogja a FreedomXpress jóváírni, mellyel szabad belátásod szerint rendelkezhetsz: 

 • kiutalhatod bankszámlára a világ bármelyik pontján lévő bankba,
 • tetszőleges összeget áttehetsz az eKereskedelmi számládra és vásárlást indíthatsz a Zamnia webáruházban,
 • vásárlási utalvány foglalót helyezhetsz el a rendszerben és szerezhetsz belőle UNITOKAT, 
 • de akár a csapatodban lévő tagoknak át is küldhetsz róla pénzt az Ő ePénztárcájukba.

A követő és az ajánlói bónusznál is 90% – 10% megbontás történik (90% kerül az ePénztárcába, 10% az e-Kereskedelmi számlára), a normál Store osztályokban a kifutásnál (pl.: az I. normál Storeban 30/30-nál) kifizetett jutalékot 50-50%-ban írja jóvá a rendszer az ePénztárcán és az e-Kereskedelmi számlán.)

e-KERESKEDELMI SZÁMLA:

Ezen a számládon található egyenleget felhasználhatod például:

 • a Zamnia webáruházban való vásárlásodhoz,
 • átküldhetsz pénzt a csapatod adott tagjának az Ő e-Kereskedelmi számlájára,
 •  vagy ebből is helyezhetsz el a rendszerben vásárlási utalvány foglalót és szerezhetsz Unitokat.

HŰSÉG SZÁMLA:

Ezen a számlán fognak gyűlni azok az összegek, melyek a Zamnia webáruházban tett vásárlásaid árréseinek 10%-ból származnak, ha a vásárlásoknál nem használtál fel foglalót.

A számlán lévő összegből csak Unit szerezhető, ha a Hűség számládon és az ePénztárcádban összessen rendelkezésre áll a Unit megszerzéséhez szükséges összeg.

A Unit megszerzéshez szükséges összegeket a következő táblázatban a UNIT ÉRTÉK alatt találod meg.


(A nagyobb képért kattints a képre!)

FOGLALÓ SZÁMLA:

Ezen a számlán láthatjuk a rendszerben elhelyezett vásárlási utalvány foglalóink összegét és azt is, hogy mennyit használtunk már fel belőle a Zamnia webáruházban való vásárlásainkhoz.

Az itt lévő összegeket felhasználhatjuk:

 • a Zamnia webáruházban való vásárlásainknál az árrés 100%-nak kifizetéséhez, miután ÖSSZEKAPCSOLTUK a webirodánkat a Zamnián létrehozott fiókunkkal.
  Ehhez készítettünk egy videót segítségként, amit EZEN A LINKEN érsz el.Az árrés mértéke minden terméknél más és más, de ha az összekapcsolás után belépsz a Zamnia fiókodba és megnyitod egy termék termékoldalát, akkor az ár alatt látni fogod, hogy a termék megvásárlásakor mennyi foglalót tudsz felhasználni?
 • Át tudsz adott összeget küldeni egy csapatodban lévő Freedom tagnak az Ő Foglaló számlájára.

KEDVEZMÉNY SZÁMLA:

Az ezen a számlán lévő pénzt, a www.dealkodex.com weboldalon lévő partnerek közül néhánynál bonyolított vásárlásodnál tudod felhasználni a kedvezmény mértékéig.

Vannak azonban olyan partnerek – ilyen például a Booking.com is – ahol nem a kedvezmény számláról kerül levonásra a vásárláshoz kapcsolódó kedvezmény összege, hanem az ePénztárcádba íródik jóvá a kedvezmény összege, melyről a továbbiakban a saját belátásod szerint, a fent leírt módokon rendelkezhetsz.