MLM, mint szakma……..2.rész Meghívás

 

Légy részese a következő e-commerce óriás felépülésének és indítsd el velünk online vállalkozásod, hogy felépíthess általa egy stabil, nemzetközi üzletet!

Elindulhatsz 50 euróval, viszont ahhoz, hogy saját webáruházad legyen, még lehetőséged van egyszeri 1500 eurós csomag vásárlásra.

Ez azt jelenti, hogy saját, egyedi webáruházad lehet, több mint félmillió, előre feltöltött termékkel!

Kiszállítás az EU összes országába, ügyfélszolgálat, számlázás, garanciakezelés. Ezeket a feladatokat, mind levesszük a válladról, hogy te csak a vállalkozásod eredményességére tudj koncentrálni!

Alakítsd kedvedre a saját webáruházad termék kínálatát, bővítsd vagy szűkítsd a termékek kategóriáit, hogy a célcsoport targetálás ( Jelentése célzás. Azon beállítások összessége, amelyek meghatározzák, hogy egy hirdetés milyen feltételek teljesülése esetén jelenjen meg. A szegmentálás és pozicionálás mellett ez a sikeres marketingtevékenység harmadik legfontosabb eleme.)

Nincs ötleted egyedi domainre?

Nem tudsz professzionális logót tervezni?

Nem találod fel magad a színpárok világában?

Semmi baj, a könnyen kezelhető webshop creator oldalunk ebben is fog segíteni neked, ahol temérdek domain fog rendelkezésre állni azonnal, több száz egyedi logó közül választhatsz majd és színekben is határ a csillagos ég lesz!

Vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük át a lehetőségeidet, hogy elérd a saját célod.

 

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

YouTube

Skype: weldinke

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.