A legkülönlegesebb program, amit eddig hallottál

Crowd Founding – Közösségi Finanszírozás – Program

Vállalatunk elérkezett ahhoz a lépcsőfokhoz, amikor egy határozott lépést kell tennie közösségi webáruházunk és közös e-commerce üzletünk fejlődéséért. Ennek a kiemelt célnak minél előbbi elérése érdekében indítjuk útjára a Közösségi Finanszírozás – Crowd Founding – programunkat.

A Crowd Founding Program célja, hogy közösségünk tagjainak aktív közreműködése által valósuljanak meg jövőbeli fejlesztési céljaink:

saját, több ezer négyzetméteres, saját raktárkészlettel feltöltött logisztikai központ megnyitása, amely alkalmas a fúzió során csatlakozott országok és az Európai Uniós piac gyorsabb kiszolgálására,

ezáltal versenyképesebb árak elérésére.

Lehetővé teszi a Market Place partnereink termékeinek raktározását és logisztikai kiszolgálását is.

Több termékkategóriában is megvalósíthatóvá válnak a saját márkás termékek gyártásai,

ezek a fejlesztések által a Founders Programban résztvevő partnereink az aktív szerepvállalásuk arányaiban, plusz anyagi előnyökhöz juthassanak.

A Crowd Founding Program során befolyó összegek kizárólag az előre pontos összeg szerint megfogalmazott és deklarált időponthoz kötött célok megvalósítására fordíthatóak.

A program során befolyt összegek 10%-a kerül elkülönítésre az úgynevezett Founders Pool-ban, amelyet a program zárásakor, az addig tartó időszak alatt megszerzett Founders Pool Share-ek arányaiban, azok tulajdonosainak fizetünk ki.

A Crowd Founding Programban való részvétel feltétele a Founder Státusz megszerzése.

Jelen promóciónk során, az Upgrade Extra Pack és az abban foglalt feltételek által lehetséges a Founder státuszt elérni.

Promóció időtartama:

2021. június 1. kedd 0.00 és 30. szerda 24:00 között

Upgrade Extra Pack ára:

500 Euro

Tartalma:

Founder státusz

25 db Credit

1 db Founders Pool Share

500 PV tartalom.

2 szintű unilevel jutalék

Az Upgrade Extra Pack forgalmi értéke 500 GV.

Egy Upgrade Extra Pack értékesítése esetén az újonnan csatlakozó partner után nem csak az unilevel direkt jutalékot kapod meg, hanem te is megkapod a csatlakozó partner csomagjában található 1 db Founders Pool Share-t és 25 db Creditet is.

Ennek értelmében azáltal növelheted a Founders Pool-ban szerzett share-eid számát, hogy további Founder Partnereket csatlakoztatsz fronton, hiszen te is megkapod a nekik kiosztott share-ket!

Csak rajtad áll, hogy mekkora részesedéssel szerepelsz majd a Founders Pool-ban!

Founders státusz aktiválása:

Az aktiváláshoz szükséges egy 100 Euro összértékű vásárlás a zamnia.com webáruházban. Az OMV Kártyafeltöltés nem számít Zamnia vásárlásnak.

Azoknak a partnereinknek akik 2021. június 1. előtt szerezték meg Founder státuszaikat, automatikusan jóváírunk 1 db Founders Pool Share-t és nekik nincs szükségük a 100 Euro értékű foglaló felhasználással történő vásárlásra a Founder státuszuk aktiválásához.

Hogy lehetsz még Founder?

Founder státusz az Upgrade Extra Pack által, továbbá az 500 Euro, vagy magasabb értékű új üzleti csomagok estében is jár, amennyiben egy 100 Euro összértékű vásárlást hajt végre az új partner a zamnia.com webáruházban. Fúziós csomagok esetében is! Az OMV Kártyafeltöltés nem számít Zamnia vásárlásnak.

2021. június 1. kedd 0:00-tól a 4990 Euro értékű Superior üzleti csomag nem tartalmazza automatikusan a Founder státuszt. A csomag tulajdonosaira szintén a 100 Euro értékű zamnia.com webáruházban történő vásárlás vonatkozik a Founder státuszuk aktiválásához. Az OMV Kártyafeltöltés nem számít Zamnia vásárlásnak.

A promóció időtartama alatt bárki értékesíthet Upgrade Extra Csomagot, azonban az unilevel direkt jutalékon kívül a további 1 db Founders Pool Share és a 25 db Credit a már Founder státusszal rendelkezőknek jár.

A vezetői szintek minősüléseihez a hivatalos Kompenzációs Tervben megfogalmazott forgalmi elvárások a mérvadóak.

Most elérhető csomagok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.