A világ legnagyobb MLM cégét építjük és Te ebben lehetsz alapító

Ha nem éled a saját álmodat, akkor majd éled a másét!

Amikor el tudod hinni, el tudod képzelni, ha el tudod képzelni, akkor meg tudod csinálni.

Régen azt hittem, hogy akkor érem el a sikert, ha megérdemlem. A siker elérése csak rajtunk múlik, a kitartásunkon, azon, ha elkezded, akkor ne hagyd abba és csak idő kérdése, hogy elérd a célod. Folyamatosan képezzük magunkat, tanulunk, fejlődünk, változunk, több módszert alkalmazunk, elsajátítunk különböző készségeket és azt gondoljuk, hogy egyre ügyesebbek, okosabbak vagyunk és most már igazán megérdemeljük a sikert. Azt gondoltam mindig, ha elég jó leszek (mindenben), akkor megérdemlem, hogy elérjem az álmaim. Szerintetek globálisan azoknak van pénzük, akik megérdemlik?  Elgondolkodtató az, hogy olyan sok ember van a világon, akik nem érdemlik meg az anyagi bőséget, a sikert. Persze ez is egy érdekes nézőpont, de ez felülírja az eddig gondoltakat. Mitől sikeresek ezek az emberek mégis?

Nem hiszem, hogy egy drogdíler, egy maffiózó vagy egy politikus megérdemli azt a vagyont, amit felhalmoz. Persze egyáltalán nem jelent sikert az, ha valaki gazdag, sőt arroganciát vált ki a gazdagság, ha nem párosul megfelelő érzelmi gazdagsággal. Ezek az emberek csak egyszerűen értenek a pénzteremtéshez, be tudják fogadni a pénzt.

Ez, elég nagy felismerés. Az utóbbi időben befogadóbbá váltam én is az új emberek, a jó dolgok, az új lehetőségek felé, ami számomra a jó.

Ebben sokat segített nekem az Access , az Access eszközei és maga az AccessBars kezelés, mert a kezelés egyik alapja a befogadás, hogy be tudjuk fogadni magunk számára azt, ami jó, tehát befogadóképessé válok, így érkezik meg a pénz. Biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon nagy hozzájárulás volt az életemhez, nagyon nagy segítség.

A sikerhez persze nagyon kell az is, hogy megtaláld az életutad.

Elfogadod, hogy te teremtesz mindent, elismered a felelősséget mindenért? Mindent te teremtesz, akkor is, ha abban a pillanatban nem tűnik úgy, mintha nem lennél részese, mintha nem rajtad múlna, pedig azt a szituációt is te teremtetted meg hozzá, valamikor valamivel. Elismered a kicsi teremtéseidet, ami látszólag nem is rajtad múlik, mert csak akkor tudsz befogadni nagyobb dolgokat. Megoldás van,de válaszokat nem kaptok. A válaszok beszűkítenek, egy irányba tartanak, lekorlátoznak. Lépéseket, irányvonalakat mutatunk, de bele kell tenned a személyiségedet.

Kérdés, hogy milyen nézőpontod van, el  tudod képzelni azt, hogy sikeres légy?

Hajlandó legyél elfogadni, befogadni a sikert, de meg kell tanulnod kommunikálni róla.

Meg kell szólítani embereket, meg kell mutatni magatokat, meg kel nyílnotok. A változást csak az fogja hozni, ha meghívás leszek mások számára. Online, akkor muszáj megmutatni magad, ki kell mondani, hogy ki vagy, mert hasonló a hasonlót vonzza. (Hála, sebezhetőség, bizalom és tisztelet).

Milyen energia lehetek és mit tehetek, hogy a legnagyobb hozzájárulás legyek az egész világ számára? Ez egy olyan kérdés, ami elindítja a napom.

Amikor elpusztítod a hiedelmeidet, akkor elkezdheted  teremteni az életedet.Lehetek neked ehhez hozzájárulás?

Az első lépés lehet ahhoz, hogy előbb-utóbb Te is megtapasztalhasd, hogy végtelen lényként BÁRMIT választhatsz, …
hogy megengedésbe kerüljél egyre több mindennel, pl. mások véleményével, hogy ne csak idézgesd, hogy “mások véleménye nem rólad szól, hanem róluk”, hanem éld is ezt, … hogy mindenből egyre többet fogadj be, amire vágysz. Pénzből, egészségből, tápláló kapcsolatokból …
és sorolhatnám a véget nem érő változásokat, amit nekem hozott.
Választanád?

  • Az Access Bars emberek ezreinek segített, hogy megváltoztassák az életük több területét, például az egészségüket, súlyukat, fáradtságot, depressziót, idegességet, stresszt, alvászavarokat, pénzzel, kapcsolatokkal, szexszel kapcsolatos problémákat, és sok mást is.

  • Ismerd meg a FreedomXpress Új Generációs üzleti programját, amely egyedi megoldásaival a lehetőségek széles tárházát kínálja számodra ebben a válságos időszakban is!

   Légy részese a következő e-commerce óriás felépülésének és indítsd el velünk online vállalkozásod, hogy felépíthess általa egy stabil, nemzetközi üzletet!

   Saját, egyedi webáruház, több mint félmillió, előre feltöltött termékkel!

   Kiszállítás az EU összes országába, ügyfélszolgálat, számlázás, garanciakezelés. Ezeket a feladatokat, mind levesszük a válladról, hogy te csak a vállalkozásod eredményességére tudj koncentrálni!

    

   Várom a jelentkezésedet!

   Weldin Magdolna

   Tel.szám: 06 70 6738088

   E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

   Facebook profil

   Facebook csoport

   YouTube

   Skype: weldinke

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.