A félelem megállít…

 

Ismerd meg a FreedomXpress Új Generációs üzleti programját, amely egyedi megoldásaival a lehetőségek széles tárházát kínálja számodra ebben a válságos időszakban is!

Légy részese a következő e-commerce óriás felépülésének és indítsd el velünk online vállalkozásod, hogy felépíthess általa egy stabil, nemzetközi üzletet!

Saját, egyedi webáruház, több mint félmillió, előre feltöltött termékkel!

Kiszállítás az EU összes országába, ügyfélszolgálat, számlázás, garanciakezelés. Ezeket a feladatokat, mind levesszük a válladról, hogy te csak a vállalkozásod eredményességére tudj koncentrálni!

Alakítsd kedvedre a saját webáruházad termék kínálatát, bővítsd vagy szűkítsd a termékek kategóriáit, hogy a célcsoport targetálás ( Jelentése célzás. Azon beállítások összessége, amelyek meghatározzák, hogy egy hirdetés milyen feltételek teljesülése esetén jelenjen meg. A szegmentálás és pozicionálás mellett ez a sikeres marketingtevékenység harmadik legfontosabb eleme.)

Nincs ötleted egyedi domainre?

Nem tudsz professzionális logót tervezni?

Nem találod fel magad a színpárok világában?

Semmi baj, a könnyen kezelhető webshop creator oldalunk ebben is fog segíteni neked, ahol temérdek domain fog rendelkezésre állni azonnal, több száz egyedi logó közül választhatsz majd és színekben is határ a csillagos ég lesz!

Vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük át a lehetőségeidet, hogy elérd a saját célod.

 

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

YouTube

Skype: weldinke

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.