Most hihetetlen gyorsan lehetsz akár gyémánt is a rendkívüli promóció miatt

 

Sohasem volt még ilyen promóciónk, hogy, ilyen rövid idő alatt, akár több karrierszintet is tudj előrelépni és ezzel nem csak kimagasló jövedelemre szert tenni, hanem a jövőben már az elért, új karrierszintednek megfelelő jutalékjogosultság előnyeit is kiélvezni!

Mindegy milyen csomaggal rendelkezel, most nincs szükséged alsóvonalakra, csak egy darab Upgrade Extra Csomagra és máris elérted a Star vezetői rangot és az azzal járó 12%-os kifizetési szintet! Amennyiben pedig négy új munkatársat indítasz el, vagy régi csapattagjaid szintén upgradelnek, akkor azonnal a Sapphire vezetői szint birtokosa és az azzal együtt járó 14% kifizetési szint jogosulja is leszel, nem beszélve arról az 500 EUR jutalékról, amit közben megkerestél!

És ez így megy tovább!

Kizárólag csak rajtad múlik, hogy a hátralévő idő alatt, melyik karrierszintet éred el, de egy biztos, ilyen lehetőséged még nem volt a FreedomXpress Global hároméves működése során és ezzel a promócióval az is a célunk, hogy az SCnet Törzsvásárlói rendszerrel létrejött fúziónkat követően a júniusban induló új, közös vállalat Founder (alapító) státuszát is elnyerik, akik élnek az Upgrade Extra Csomaggal!

Ez a Founder státusz pedig júniustól további egyedi előnyöket fog jelenteni számukra a magasabb karrierszintekkel együtt.

Most van itt a pillanat és a lehetőség, hogy egy intenzív munkával, olyan kimagasló eredményeket érhess el, amelyeket ennél sokkal több munkára lenne szükséged!

Élj vele, segíts csapatod tagjainak és az új csatlakozóknak is, hogy a maximumot tudják kihozni ebből az egyszeri lehetőségből!

A limitált ideig tartó promóciónk részleteit megtalálod a Webirodád, Letöltések menüje alatt PDF formátumban, illetve, ha lemaradtál volna róla, akkor a múlt heti és az eheti MondayCall felvételét is ott tudod visszanézni. Emellett pedig a FreedomXpress Community Facebook oldalunkon is megtalálod az akció részleteit!

Olvasd el figyelmesen, hogy gyorsan átláthasd a  promóció óriási előnyeit!
Ezen a héten elkezdhetjük az egyedi webáruházak átadását is tulajdonosaiknak.

Ezeket a beérkezett megrendelések sorrendjében fogjuk átadni. Kérjük addig is szíves türelmeteket!

Az OMV Kártyafeltöltések a határainkon túl élő partnereinknek is elérhetőek, azonban felhasználásuk kizárólag a magyarországi OMV töltőállomásoknál lehetséges! Azok, akik rendszeresen járnak át határainkon, ezáltal tudnak élni a tankolási kedvezményünkkel, nem kell mást tegyenek, mint emailben kérni az info@freedomxpressglobal.com címen, illetve az e-pénztárcájukban elhelyezni a megfelelő összeget. A feltöltött kártyát postai úton fogják számukra kézbesíteni.

 

Fontos, hogy a naptáradba jegyezd fel, hogy május 8. 10:00-15:00-ig Start- és kulcsember képzés online szemináriumot tartunk, amelyre ugyanúgy várunk sok szeretettel és sok hasznos és értékes tartalommal és tudásanyaggal!

Legyen szép és eredményes a heted és kívánjuk, hogy mielőbb egy új karrierszinten ünnepelhessük sikeredet!

Go Freedom!

Ha szeretnél csatlakozni, itt megteheted.

Keress meg és átbeszéljük, mit szeretnél elérni.

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

YouTube

Skype: weldinke

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.