Rendkívüli promóció

Egy olyan rendkívüli hírt szeretnék veled megosztani, amely egy pillanat alatt sokkal nagyobb jövedelmet biztosíthat számodra, mint eddig bármikor.

Kérlek, hogy olvasd el figyelmesen a Freedom mostani rendkívüli és megismételhetetlen promócióját, mert ilyen még sohasem volt és garantálom, hogy soha többet nem is lesz!

Kérlek, hogy ha valamit nem értesz, akkor keress a kérdéseiddel és biztosíthatlak arról, hogy minden lehetséges segítséget megadok ahhoz, hogy elérhesd a személyre szabott legnagyobb eredményeket.

Ez most nagyon durva ajánlat.
2021. május 31-ig, ha véres verejtékkel is, de ki kell használnod,
 mert ez gyökeresen megoldhatja anyagilag az egész jövőbeni életedet.

Ne felejtsd el, hogy nyáron indul a nemzetközi Zamnia Piactér is, és ez sokszorosan megnövelheti a promóciós ajánlatot!

A Freedom hivatalos és megismételhetetlen promóciós ajánlata

MOST JÓL FIGYELJ!

A fúziónkat követő tervezett “N” betűs brand bevezetését egy rendkívüli ajánlattal fogjuk megtámogatni, melyet FOUNDER programnak neveztünk el!

A FOUNDER PROGRAMBAN résztvevők, óriási anyagi előnyökhöz fognak jutni és EGY SPECIÁLIS PROGRAMBAN vehetnek majd részt!

Ezen előnyök kizárólag a FOUNDER státusszal válnak majd elkérhetővé!

Mivel a FOUNDER státusz és az ADDIG ELÉRT üzleti rang fogja meghatározni a konkrét anyagi előnyöket, ezért a mai naptól április 1.-ig visszamenően egy különleges, EGYSZERI és VISSZA NEM TÉRŐ minősülési promóciót írunk ki a magasabb vezetői rangok és a FOUNDER státusz megszerzésére!

UPGRADE PROMÓCIÓ RÉSZLETEI:

A promóció időtartama: 2021. április 01.- május 31.

Létrehoztunk egy speciális UPGRADE EXTRA csomagot, mely 500 EUR-ért érhető el bárki számára!

Azon Partnereink, akik már a fúziót megelőzően rendelkeztek bármilyen üzleti csomaggal, ezzel az UPGRADE EXTRA csomaggal FOUNDER státusz minősülésre tesznek szert, amivel már biztosítják a FOUNDER programban való részvételi előnyöket maguk számára!

Ahhoz, hogy minél nagyobb anyagi előnyöket érhess el a FOUNDER PROGRAMBAN, a FOUNDER státuszon kívül az üzleti rang lesz a meghatározó, éppen ezért most április 01. és május 31. között a következő RENDKÍVÜL SPECIÁLIS ajánlatot kihasználva tudsz az alábbi örökös (el nem veszíthető) üzleti rangokra minősülni:

1. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és a FOUNDER státuszon kívül STAR üzleti rangra is minősülsz!

2. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 2000 GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül ZAFÍR üzleti rangra is minősülsz!

3. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 10.000 GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül RUBY üzleti rangra is minősülsz.

4. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 20.000 GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül EMERALD üzleti rangra is minősülsz!

5. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 50.000 GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül DIAMOND(!!!) üzleti rangra is minősülsz!

6. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 100.000 GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül BLUE DIAMOND(!!!) üzleti rangra is minősülsz!

7. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 250.000 GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül BLACK DIAMOND(!!!) üzleti rangra is minősülsz!

Minden promócióban kiírt GV teljesítményre természetesen 50%-os oldalágtartási szabály vonatkozik, mely értelmében az elvárt forgalom maximum 50%-a származhat egy generációs vonaladról, a másik 50% teljesítménynek más vonalakról kell származnia!

Az UPGRADE EXTRA csomag EXTRA tartalma 50db CREDIT(!!!) mely 500 EUR jutalékra jogosít fel, így az UPGRADE EXTRA csomagod ára gyorsan vissza is kerülhet hozzád!

FONTOS!

Amennyiben teljesítetted a promócióban kiírt speciális minősülési feltételeket, akkor azt jelezd az info@freedomxpressglobal.com címen és mi manuálisan jóváírjuk az új üzleti rangodat!

ITT AZ IDŐ HOGY KIHASZNÁLD EZT A SOHA VISSZA NEM TÉRŐ ALKALMAT!

GO FREEDOM!

Várom a jelentkezésedet!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

YouTube

Skype: weldinke

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.