Ha beállsz abba az irányba, amerre a világ tart, akkor elkerülhetetlen a siker…..

Ha nem állsz ellent és Te is arra mész, ami trend és ami jelenleg a leggyorsabban fejlődő iparág, akkor kevesebb energiával éred el a célod.

Ha azonos célú, hasonló elképzelésű emberek csatlakoznak egymáshoz, akkor az erőik összeadódnak és hihetetlen erős egységet képeznek. Ha képes vagy meglátni, hova tart a világ, ha képes vagy fejlődni, változni és tanulni, akkor sokkal kevesebb akadály lesz előtted. Persze, ha nagyok a céljaid, nagyok lesznek az akadályok is, nem dugjuk a homokba a fejünket, észleljük az akadályokat, a fókuszunkat mégis a célon tartjuk és az akadályok nem állják el az utunkat, nem játszanak főszerepet.

A jelenlegi promócióval a legmerészebb álmaidat is el tudod érni, ha mersz nagyot álmodni és nem félsz a kihívástól.

UPGRADE PROMÓCIÓ RÉSZLETEI :

A promóció időtartama : 2021. április 01.- május 31.

Létrehoztunk egy speciális UPGRADE EXTRA csomagot, mely 500EUR-ért érhető el bárki számára!

Azon Partnereink, akik már a fúziót megelőzően rendelkeztek bármilyen üzleti csomaggal, ezzel az UPGRADE EXTRA csomaggal FOUNDER státusz minősülésre tesznek szert, amivel már biztosítják a FOUNDER programban való részvételi előnyöket maguk számára!

Ahhoz, hogy minél nagyobb anyagi előnyöket érhess el a FOUNDER PROGRAMBAN, a FOUNDER státuszon kívül az üzleti rang lesz a meghatározó, éppen ezért most április 01. és május 31. között a következő RENDKÍVÜL SPECIÁLIS ajánlatot kihasználva tudsz az alábbi örökös (el nem veszíthető) üzleti rangokra minősülni :

1. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és a FOUNDER státuszon kívül STAR üzleti rangra is minősülsz

2. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 2000GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül ZAFÍR üzleti rangra is minősülsz!

3. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 10.000GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül RUBY üzleti rangra is minősülsz!

4. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 20.000GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül EMERALD üzleti rangra is minősülsz!

5. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 50.000GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül DIAMOND(!!!) üzleti rangra is minősülsz!

6. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 100.000GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül BLUE DIAMOND(!!!) üzleti rangra is minősülsz!

6. Szerezz UPGRADE EXTRA csomagot és generálj 250.000GV forgalmat csoportoddal és a FOUNDER státuszon kívül BLACK DIAMOND(!!!) üzleti rangra is minősülsz!

Minden promócióban kiírt GV teljesítményre természetesen 50%-os oldalágtartási szabály vonatkozik, mely értelmében az elvárt forgalom maximum 50%-a származhat egy generációs vonaladról, a másik 50% teljesítménynek más vonalakról kell származnia!

Az UPGRADE EXTRA csomag EXTRA tartalma 50db CREDIT(!!!) mely 500 EUR jutalékra jogosít fel, így az UPGRADE EXTRA csomagod ára gyorsan vissza is kerülhet hozzád!

FONTOS!

Amennyiben teljesítetted a promócióban kiírt speciális minősülési feltételeket, akkor azt jelezd az info@freedomxpressglobal.com címen és mi manuálisan jóváírjuk az új üzleti rangodat!

ITT AZ IDŐ HOGY KIHASZNÁLD EZT A SOHA VISSZA NEM TÉRŐ ALKALMAT!

Várom a jelentkezésedet!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

YouTube

Skype: weldinke

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.