Egyedi fejlesztésű webáruház – korlátlan lehetőségek

Számtalan kutatás és statisztika foglalkozik az e-kereskedelem dinamikus növekedésével. A hazai piac növekedése is figyelemre méltó, évi nagyjából 20% növekedéssel tudnak kalkulálni az online kereskedők.

Ma Magyarországon legalább 6-8 ezer webáruház működik és számuk folyamatosan emelkedik. Webáruházat indítani relatív egyszerű. Számtalan kész, dobozos megoldás készült a kereskedők számára. A Shopyfiy, Shoprenter, UNAS, Woo-Commerce (a teljesség igénye nélkül) egyszerűvé teszi a webshop-készítést bárki számára. Ezek a kompakt rendszerek a legtöbb piaci szereplő számára bőven elegendő funkcionalitást kínálnak és éveken át megfelelőek lehetnek. Rengeteg érvet lehet felsorolni a dobozos webáruházak mellett, ezek közül pedig rendre első a költséghatékonyság. Egy előfizetéssel az e-kereskedő az egyedi fejlesztés árának töredékéért kap egy működő rendszert, melybe kis túlzással csak fel kell tölteni a termékeit és már meg is kezdheti az értékesítést.

A legnagyobb webáruházak mégis egyedi fejlesztést használnak

A hazai e-kereskedelem éves bevétele 2018-ban átlépte az 1000 milliárd forintot, ami hatalmas számnak tűnik és az is. Azonban az sem elhanyagolható, hogy ennek a 1000 milliárdos árbevételnek a 30-35%-a a 10 legnagyobb hazai webáruháznál realizálódott. Ezek a webáruházak pedig kivétel nélkül egyedi fejlesztésűek.

Egy dobozos webshop bőven elegendő lehet a piacra való belépésre, sőt arra is, hogy valamilyen réspiacon piacvezetők legyünk vele, az igazán nagy bevétel viszont egyedi fejlesztést kíván.

Miért van ez így?

Egy bizonyos méret és árbevétel felett a dobozos webáruházak egyszerű működése már hátrányt jelent. Cserébe a kereskedők kénytelenek alkalmazkodni egy meglévő rendszerhez és ahhoz igazítani működésüket. Bármennyire is testre szabhatóak megjelenésükben a dobozos webáruházak, a háttérben futó folyamatok ugyanazokat az – egyébként átgondolt – sémákat követik, melyek a nagy átlagnál működnek, azonban nem lehetnek teljesen egyediek.

Kinek van szüksége egyedi fejlesztésű webáruházra?

Olyan ügyfeleknek ajánljuk az egyedi fejlesztésű webáruházat, akik átgondolt értékesítési folyamathoz keresnek megoldást, vagyis nem szeretnének kompromisszumot kötni működésükben azért, hogy beférjenek valamilyen dobozos rendszer kínálta funkcionalitásba.

Ez egy hatalmas technológiai ugrás, sok esetben még annál is nagyobb, amikor valaki a fizikai értékesítését helyezi át az online térbe. Akkor van értelme, ha az ügyfél pontosan definiálni tudja értékesítési folyamatát és tudja, hogy melyek azok a területek, ahol fejlődést szeretne elérni.

Melyek lehetnek ezek?

  • külső rendszerekkel való integráció

  • automatizációk

  • ügyfélszegmentáció

Bár ezek egyike-másika a bérelhető webáruházakban is elérhető, az egyedi fejlesztés mind a megvalósítás sebességében, mind annak minőségében új szintre tudja emelni a működést. Ha nagyon akarja az ember, akkor egy dobozos webáruházat össze lehet hegeszteni mondjuk egy dobozos hírlevélküldővel és mondjuk egy raktárkészlet-kezelővel, azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek a megoldások csak ideig-óráig működőképesek.

Egyedi fejlesztésű webáruház – korlátlan lehetőségek

Az egyedi fejlesztésű webáruházak legnagyobb előnye a sokoldalúságban és a komplexitásban rejlik, ugyanis egy ilyen rendszer nem csak direkt értékesítési felületet adja. Korlátlan lehetőséget kínál a vállalati ERP rendszerekkel történő integrációra, készlettervezésre és olyan konverziónövelő funkciókra, mint a az automatikus árazás és akciók, loyalty-programok. Mindez pedig közvetlen és gyorsan realizálódó versenyelőnyt jelent egy olyan piaci szegmensben, mely továbbra is dinamikusan növekszik, ám nem pontosan úgy, mint korábban megszokhattuk.

Mindenki óriási versenyfutásban van, hogy minél hamarabb átáljon online működésre.

Hirtelen mindenki e-commerce-ben kezdett el gondolkodni.

Mi a gondolkodáson már rég túl vagyunk és ( folyamatos fejlesztések mellett) a megvalósításon is!

A Zamnia egy különleges, egyedi fejlesztésű webáruház, mi ezt kínáljuk Neked.

Ha komoly versenyelőnyt akarsz és működő üzleti modellt akkor te minket keresel!

Mi ilyen egyedi fejlesztésű webáruházat ajánlunk Neked, az igazi ár töredékéért és soha többé nem kerül 1 Ft-ba sem.

Tehát a további működtetése, fejlesztése Neked ingyenes!

Erre nem lehet NEM-et mondani, ebben egyetértünk?

Várom a jelentkezésedet!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.