Tökéletes üzleti stratégia

A tökéletes üzleti stratégia

Folyamatosan bővülő viszont eladói és törzsvásárlói kör a terméked számára?

Létezik ilyen?

IGEN! Mi megcsináltuk!

Használd ki februári promóciónkat és 4990 EUR helyett 1490EUR-ért megkaphatod azt a rendszert, amivel egy akár EU szintű webáruház láncot tudsz kiépíteni!

Új generációs rendszerünknek köszönhetően, most nem csupán saját domaincímen elérhető egyedi megjelenésű webáruházat kapsz tőlünk, hanem annak lehetőségét is, hogy a több mint 1700 kategóriában, több mint fél millió elérhető termékünk mellé saját magad is feltölthess beszállítókat tetszőleges termékkategóriákban!

( A termékek és beszállítók száma ezzel a licensel limitált, de van lehetőséged nagyobb license csomaggal korlátlan feltöltési lehetőségre váltani.)

Ennek köszönhetően a saját webáruházadban elérhető általad feltöltött termékek és ajánlatok akár több száz vagy több ezer általunk üzemeltetett webáruházban is azonnal megjelennek, így a szinkronizációt követően,azokat nem csupán te promótálod és értékesíted, hanem minden más partneráruházunk is!

Egyedülálló üzleti modellünknek köszönhetően, egyre bővülő viszont eladói körhöz és rajtuk keresztül egyre nagyobb törzsvásárlói körhöz tudjuk eljuttatni termékeidet!

Részesedj több ezer webáruház forgalmaiból egyedülálló koncepciónkkal!

Beszéljük át a céljaidat és segítek elindulni ebben az üzletben.

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.