Miért pont a Zamnia?

Az elmúlt pár év során az e-kereskedelem a globális kereskedelmi hálózat megkerülhetetlen részévé vált, és évről évre rekordokat dönt. Az internet-felhasználók ma már számos online platform közül válogathatnak, akár vásárolni szeretnének valamit, akár valamilyen szolgáltatást vennének igénybe. Bár egyes weboldalak kifejezetten a B2B (business-to-business) ügyfeleket célozzák meg, az egyéni vásárlók sincsenek híján a digitális lehetőségeknek. Becslések szerint 2019-ben 1,92 milliárd ember vásárolt árut vagy szolgáltatást online. Ugyanebben az évben az e-kiskereskedelem meghaladta a 3,5 billió amerikai dollárt világszerte, és az akkori számítások az e-kereskedelem növekedésének további gyorsulásával számoltak, és mindezt még a világjárvány előtt tették.

A koronavírus azóta jelentősen befolyásolja az e-kereskedelmet és az online fogyasztói magatartást szerte a világon. Mivel 2020 elején emberek milliói maradtak otthon, hogy megfékezzék a vírus terjedését, a digitális csatornák váltak a legnépszerűbb alternatívává a személyes vásárlások helyett. Hogy miképpen változnak majd ezek a vásárlási szokások és az e-kereskedelmi piac jövője 2021-ben és azon túl, az nagyban függ a világjárvány alakulásától.

Az biztos, hogy 2020-ban az online piacterek tették ki az online vásárlások legnagyobb részét – és forgalom szempontjából az Amazon áll az első helyen. Az e-kiskereskedelmet, számítástechnikai szolgáltatásokat, elektronikai cikkeket és digitális tartalmakat kínáló seattle-i székhelyű e-kereskedelmi óriás több mint 5,2 milliárd egyedi látogatót regisztrált 2020 júniusában. A világjárvány egyik óriási győztesévé vált: a második negyedévben az előző év második negyedévéhez képest a bevétele csaknem 40%-kal, 89 milliárd dollárra duzzadt.

Hasonló tendenciákat figyelhetünk meg itthon is: a GKI Digital és az Árukereső kutatása szerint 34,8%-ot nőtt az e-kereskedelem forgalma 2020 első félévében (az első negyedév 21%-os, a második negyedév 47%-os növekedéssel járt) 2019 azonos időszakához képest, mintegy bruttó 355,1 milliárd forintos szintet produkálva. Ez a járvány következtében főleg az online élelmiszerek, drogériai és háztartási cikkek piacát érintette: a második negyedévben +84%-kal gyarapodott forgalma 2019 második negyedévéhez képest.

A cikkhez felhasznált adatok forrása: statista.comminner.hu

A világ e-kereskedelmének 1%-át célozzuk meg.

Érdekel, kiveszed ebből a részed?

Minden MLM cég a passzív jövedelemre alapoz és mindenki ezt szeretné elérni. Az igazság az, hogy ezt nem könnyű megvalósítani, illetve eddig nem volt az.

Mi olyan lehetőséget mutatunk, amivel el tudod érni.

Gyere és ismerd meg azt az egyedülálló koncepciót, aminek segítségével nem csupán saját kulcsrakész nemzetközi webáruház tulajdonosa lehetsz, hanem üzleti modellünknek köszönhetően végtelenszámú más webáruházakat kapcsolhatsz össze sajátoddal, ezáltal részesedve passzívan egy egyre növekvő számú webáruház hálózatból!

Beszéljük át a céljaidat és segítek elindulni ebben az üzletben.

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.