Ennél jobb lehetőséget nem tudok ajánlani, ezért figyelj most rám!

A Világ most lelassul, elnémul. Mindenki lehetőséget kap ebben a csendben Önmagába nézni úgy igazán és mélyen. Családok lesznek, vagy már vannak összezárva, ébresztőképpen, hogy épp ideje csak egymásra figyelni. Játszani a gyerekeinkkel, meghallgatni őket, mesélni nekik. És persze a felnőtteknek ugyanúgy.

Munka nincs, pénz nincs, a pazarló életmód most megszűnik létezni. Most derül ki igazán, ki kire számíthat, az emberek magukra maradva vajon segítik-e egymást, összetartanak, vagy még a bajban is tapossák tovább a másikat.

Lelassulva könnyebben észre fogod venni, mi a Valódi érték az életedben. Mi a Valóság és mi az illúzió. Hogyan éltél eddig, s mi az, amire szíved legmélyén vágysz. Sokan fognak otthonról tanulni, dolgozni. Most talán erre is ráébrednek az emberek, hogy így is lehet, hiábavaló az állandó rohanás.

A lélek próbája ez a nehéznek tűnő időszak, amikor eldől, hogy ki merre folytatja Útját. Elsüllyedve a félelem homályától vagy felülemelkedve a szeretet által.

Nézzétek a szívetekbe és tartsatok ki, hisz semmi sem történik véletlenül!  Ez most az első igazi nagy próbája a Világ Ébredésének.

 

A további infóért keress meg és részletesen átbeszéljük, bemutatom a lehetőségeket!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.