Pénzügyi valóság

Posted by Magdolna Weldin on Tuesday, July 14, 2020

Hajlandó vagy megteremteni a pénzügyi valóságodat?

Hajlandó vagy felismerni végre, hogy Te egy csodálatos teremtő lény vagy?

Ha erre azt mondod, hogy ez hülyeség, akkor nézz körül az életedben, ha egy nagy rakás sz… van körülötted, azt is Te teremtetted és hidd el, hogy ugyanannyi  kell a bőség, a gazdagság megteremtéséhez is.

Szögezzük le, hogy varázsló vagy és bármit meg tudsz teremteni, amit csak akarsz!

Ugye egyetértünk abban, hogy ma az üzletek nagy része áttevődött az internet platformjára és már csak kevesen építenek hálózatot offline.

Sokan panaszkodnak, hogy nincs pénzük és nincs idejük, nos azt is mondhatjuk, hogy valaki csak azért dolgozik, hogy a rezsijét és a megélhetését biztosítsa, akkor ez nem szabadság, ez a rabszolgaság. Annyit dolgoznak sokan, hogy nincs idejük pénzt keresni.

Az internet világa egy teljesen új világ, lényegesen kényelmesebb, egyszerűbb, hatékonyabb és olcsóbb, mint offline dolgozni, de ennek is megvannak a játékszabályai, amit meg kell tanulni.

Gondolj bele, hogy otthon kényelmesen a saját íróasztalod mögött ülsz egy laza melegítőben a kedvenc karosszékedben és építed az üzleted, néha felállsz, iszol egy kávét, vagy egy teát,  kiülsz a kertbe hallgatni kicsit a madarak énekét, elmész görkorcsolyázni,  vagy elmész futni egyet, lesétálsz a tengerpartra kagylókat gyűjteni ……..kiegészítheted a kedvenc időtöltéseddel ……és senki nem szól rád, hogy miért nem dolgozol….legfeljebb a lelkiismereted!

Nem a főnököd jövőjét építed, hanem a saját életedet, 24 óra alatt el tudsz indítani egy online vállalkozást.

Ha vannak céljaid és álmaid… és hajlandó vagy megtenni mindent, amit csak tudsz és  még annál is többet, akkor biztosan eljutsz oda, ahova szeretnél.

Imádom ezt az életformát, egész nap azt csinálom, amit szeretek, az időmet én osztom be, élvezetes, játékos, alkotó munka.

Blogot írok, szerkesztek, képeket töltögetek, videót készítek, megnézek valami oktató videót, felmegyek a reggeli vagy az esti tréningre, azok között az emberek között vagyok, akiktől pozitív megerősítéseket, értéket kapok, valamit mindig tanulok, azt, ami érdekel.

Ez nem munka, hanem játék és szórakozás! Ha az ember élvezi a munkáját, akkor az szabadság, alkotás és boldogság.

Ha szeretnél valami üzletet elindítani napi pár órában és  otthonról szeretnéd csinálni, akkor az online vállalkozást Neked találták ki,

így passzív jövedelmet tudsz generálni magadnak és ettől nőni fog az önbecsülésed.

Amennyiben komoly terveid vannak ONLÁNIÁBAN, ne várj tovább, kezdd el most!

Én 5200 Euróért szereztem meg a saját nemzetközi webáruházamat,  Te most INGYENESEN MEGSZEREZHETSZ EGY SAJÁT 780 EURÓ ÉRTÉKŰ WEBÁRUHÁZAT.

Érdekel hogyan?

Varázslattal, vidámsággal és kíváncsisággal várom, mit teremthetünk együtt!

Ha szimpatikus vagyok az üzlettel együtt, akkor keress meg!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.