Valakinek elment az esze?

 Freedom hivatalos ajánlata:

Amennyiben 2020. július 01. és 31. között minimum 150 EUR értékben (50.000Ft + szállítási ktg.) rendelsz egy összegben a Zamnián (OMV kártyafeltöltés is számít), megajándékozunk egy Business License Kóddal, melyet kizárólag júliusban, nem csak front partnereidnek adhatsz át, hanem saját magad számára is aktiválhatsz!!

Amennyiben minimum 300 EUR értékben ( 100.000 Ft + szállítási ktg.) vásárolsz, úgy nem egy, hanem két db Business Licinese Kódot kapsz tőlünk ajándékba, melyeket akár értékesíthetsz is 780 EUR/db áron, vagy megteheted, hogy az egyiket saját magadnak aktiválod és a másikat értékesíted 780EUR áron!

A Business License Kód egyik nagy előnye, hogy tulajdonosa úgy tud UPGRADELNI nagyobb üzleti csomagra, hogy az aktuális és választott csomagjának csak a különbözetét kell megfizetnie!

Július hónapban két további UPGRADE csomaggal bővül az UPGRADE csomagok palettája, így minden Business License Kóddal rendelkező Partnerünk olyan üzleti csomagra válthat, amilyenre csak akar, úgy hogy csak a különbözetet kell megfizetnie!

FIGYELEM!

2020. július 01. és 31. között nem csak a Business License Kóddal rendelkezők, hanem bármilyen üzleti csomaggal, de minimum 780 EUR értékű üzleti csomaggal rendelkező Partnerünk is UPGRADELHET bármilyen nagyobb csomagra csak a különbözet megfizetésével!

UPGRADE SMALL 780 —>>> 1560
UPGRADE MEDIUM 780 —>>> 5200
UPGRADE LARGE 780 —>>> 13000

UPGRADE UP 1500 —>>> 5200
UPGRADE MAX 5200 —>>> 13000

Használd ki a júliusi promóciót, vásárolj a Zamnián (vagy töltsd fel az OMV kártyád) és szerezd be a Business License Kódokat!

Hát nem nagyszerű?

Vásárolsz amire szükséged van, a termék kiszállításra kerül és Business License Kódot is kapsz, amit felhasználhatsz saját részedre vagy értékesíthetsz!

Mit érdemes tudni a fenti különleges, és megismételhetetlen Freedom ajánlatáról:

Az első cél, hogy drasztikusan megnövekedjen a csapatodban lévő aktív üzlettársak száma, amelynek következményeként a jövőben, hosszú távon, nemzetközi szinten a jövedelmed is meghaladhatja az elképzeléseidet.

Második cél, hogy kivétel nélkül könnyedén mindenki (szó szerint kivétel nélkül, anyagi helyzettől függetlenül) a 780 eurós üzleti csomaggal rendelkezzen akkor is, ha eddig erre nem volt lehetősége, és ez alapján kapja meg a jövőben a jutalékokat, és így mindenki megkaphassa a Store osztályokban is az összes (57 db) Bónusz Unitot is.

Harmadik cél, hogy akár nemzetközi szinten is (238 ország a játszóterünk), akár egy hónap alatt megalapozd a Freedom sikereidet, és sokkal nagyobb jövedelemre tehess szert hosszú távon folyamatosan, amelyről soha nem is álmodtál. (Tényleg mindenki, anyagi helyzetétől függetlenül!)

A Business License Kódhoz nem járnak Unitok a Store osztályokba, viszont akkor és annyi Unitot szerezhetsz, amennyit akarsz (nem kötelező, de sok pénzt hozhat a számodra rövid és hosszú távon) és ha nagyobb üzleti csomagra szeretnél váltani a jövőben bármikor, akkor megteheted, hogy csak a 780 eurós csomag és a nagyobb csomag értékének a különbözetével tudsz nagyobb csomagra váltani, amellyel a jövőben megint megtakaríthatsz 780 eurót!

Egy teljesen új üzlettárs is a fenti ajánlat alapján, teljesen ingyenesen tud egy saját 780 eurós csomaghoz (Business License Kódhoz) jutni (mindössze 50.000 forint vásárlás esetén, amely nem nehéz, ha pl. élelmiszert és vegyi árut vásárol a Zamnián, de bármi mást is vásárolhat.

Ha úgy gondolod, hogy Te mégsem tudnál 50.000,- forintért vásárolni, az sem gond, mert összeállhatsz az ismerőseiddel, mindenkinek kellhet valami a háztartásba, és így akkor is tudsz vásárolni legalább 50.000 vagy 100.000- forintért, ha összedobjátok a pénzt és utána szétosztjátok a megrendelt termékeket.

Ennek köszönhetően nincs olyan kis jövedelmű ember, aki ezt az ajánlatot ne tudná kihasználni!

Fontos, hogy a vásárlásnál a bruttó valós összeg számít, tehát ha az e-kereskedelmi számládról fizeted ki a vételárat, akkor felhasználhatod a foglalódat és a cég ajándék 1%-át és a Zamnia Kupon kódot is, de ezek levonása után is meg kell lenni az e-kereskedelmi számládról kifizetett 50.000 vagy 100.000 forintnak.

Tehát ha minden kedvezményt felhasználsz, akkor is el kell érnie a fenti összeget.

A szállítási költség sem számít bele a megrendelt termék vételárába.

Természetesen lehet házhoz szállításnál is és bankszámláról is fizetni úgy, ahogy minden más esetben is.

Amennyiben a csapatodban bárki Business License Kódhoz jut a fenti ajánlat alapján, akkor ez után Neked nem jár jutalék és karrier pont, mert a cég ezt ajándékba adja és ez után nincs bevétele, amely után bármilyen elszámolás lehetne.

Ezt követően bárki más a csapatodban, bármilyen csomagot szerez a Freedomtól, akkor azok után már járni fog minden jutalék és a karrier pont is, tehát ez egy alapozás, amely sokkal közelebb visz a sikereidhez.

Ha valakinek lesz 5 olyan közvetlene, aki Business License Kóddal rendelkezik, akkor az nem számít bele a karrier rendszerben annak a feltételnek, hogy legyen 5 közvetlen minimum 260 eurós Advanced csomaggal rendelkező üzlettársad.

Tehát ahhoz, hogy Star, vagy bármilyen magasabb karrier szintet érhess el, ahhoz továbbra is a cégtől megszerzett 5 közvetlen minimum Advanced csomaggal rendelkező üzlettársra van szükséged.

Ettől függetlenül, ha a mélységedben bárki elér egy karrier szintet, az bele számít a Te magasabb karrier szintedhez szükséges feltételnek.

Ez a fenti ajánlat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy elérd a Star és magasabb karrier szinteket, és sokkal könnyebben elérd az összességében több, mint 2.000.000 eurós értékű elismeréseket. Amennyiben igényled, közösen megtervezhetjük a jövődet.

FONTOS! Minél hamarabb, de legkésőbb 2020. 07. 25-ig mindenki szerezze meg a Business License Kódját, mert az utolsó napokban már nem garantált ennek a jóváírása a vásárlások késlekedése miatt.

FONTOS! A Business License Kód nem lesz automatikusan jóváírva a webirodádban, a vásárlást követően feltétlenül írnod kell az info@freedomxpressglobal.com email címre a neved, ID számod, a Zamnia vásárlásaid rendelési számát, vagy az OMV megrendeléssel kapcsolatosan elküldött emailt, mert kizárólag így kaphatod meg a 780 eurós csomagot.

Ezt ne felejtsd el!

A Freedom fenti ajánlatának megfelelően amennyiben Te a Freedom cégtől akár régebben is megszerzett 780, vagy 1560, vagy 5200 eurós üzleti csomaggal rendelkezel, és nagyobb, sokkal előnyösebb értékű csomagra szeretnél váltani akkor kizárólag 2020. 07. 31-ig lehetőséged van arra, hogy a Te csomagod és a magasabb értékű csomag különbözetével ezt meg tudod szerezni, így nagyon sok pénzt hagy a Freedom a zsebedben!

FONTOS! Mindent meg kapsz a nagyobb csomaghoz, így a nagyobb csomagokhoz tartozó Unitokat is! Ezt az ajánlatot nem hagyhatod ki!

Amennyiben sikerült elolvasnod a fenti ajánlatot, akkor láthatod, hogy ez kivétel nélkül mindenki számára annyira előnyös, hogy egyszerűen mindenkinek ki kell használnia kivétel nélkül, mert ilyen lehetőség nem várható a jövőben.

A lényeg, hogy 2020. 07. 31-ig mindenki 780 eurós csomaggal rendelkezzen, a körülményeitől függetlenül!

Akár régi, akár új Üzlettárs, nemzetközi szinten.

Ha szimpatikus vagyok az üzlettel együtt, akkor keress meg!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.