Ne állj ellen a változásnak

A JELENLEGI HELYZET MIATT MOST VAN A LEGNAGYOBB SZÜKSÉGED AZ ONLINE MUNKÁRA!

A jelenlegi helyzetet nem célom dramatizálni, eltúlozni, de tény, hogy rengeteg ember marad otthon és rengeteg idejük lesz a következő pár hétben.

Ennél jobban nem lehet kihasználni ezt az időt, mint jót tenni másokkal és ebből hasznot húzni.

Mindenki intézze online, bankkártyával a bevásárlásokat, ezzel vigyáznak magukra, hisz nem érintkeznek senkivel és még plusz pénzt is tudnak keresni. Kényelmes és biztonságos dolog a küszöbről bevinni a megrendelt cuccokat.

Egyébként is egyre többen intézik online a heti nagybevásárlást, de az emberek 95%-a azon az oldalon áll, ahol fizetni kell a termékért, tehát pénzt költenek.

Mielőtt még kifejteném, pozitívumként hozzá teszem, hogy aki online kereskedelemmel foglalkozik, mindenképpen jól jár, hiszen ez az iparágéves szinten 20-30%-al növekszik.
Tehát egyértelmű, hogy van jövőképünk!

Mi lenne, ha azt mondanám neked, hogy lehetőséged van egy nemzetközi webáruház forgalmának az árréseiből jutalékot realizálni magadnak.

Hogy hogyan?

Egy teljesen elkészített webáruház árukészletével rendelkezhetsz több mint 400.000  termékkel feltöltve, ami egyébként azért is fontos,
mert NEM MLM termékekről beszélünk, hanem teljesen hétköznapi használatos termékekről, amit egyébként bárki megvásárol a hétköznapokban.Te ezeket a termékeket szabadon értékesítheted…nem kell embereket megkeresned, hogy vásároljanak tőled, mert ha megosztod a termékeket a közösségi oldalakon, akkor maguktól fogják megvásárolni azokat.

Folyamatosan bővül a termékkínálat és ami a legnagyszerűbb, hogy  elérhetőek  az FMCG termékek egyre nagyobb választékban.
Hogy mit értünk ezalatt?
Olyan termékeket tudnak az emberek megvásárolni, ami a mindennapi élethez kell. Amit az emberek a saját háztartásukban használnak!
pl.: cukor, liszt, tészták, konzervek, vegyiáruk, italáruk, tisztítószerek, tisztálkodási szerek..stb.

EGYSZERI költséggel tudsz elindulni, NINCS HAVIDÍJ és NINCS KÖTELEZŐ VÁSÁRLÁS!

És amit még kiemelnék, hogy olyan szintű kifizetések vannak a FreedomXpress Global-nál, ami más MLM üzletekben nem található meg.

Valódi passzív jövedelem!
Online üzletépítési lehetőség a világ szinte minden országában

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Legyen webáruház licenced

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.