Hogyan lehet jövedelmed ebből az üzletből?

Rekordokat dönt az online kereskedelmi forgalom.
teljesen egyértelmű, hogy egyre többen ezt a vásárlási formát választják.
Sokkal egyszerűbb, mint a boltokat járni, nem kell cipelni a hatalmas csomagokat, mert házhoz szállítják az árut és az egyik legfontosabb szempont talán az idő. Egy webáruház 24 órás nyitva tartással üzemel, bármikor elérhető.

Ebből következik, hogyha pénzkereseti forrást keresel, akkor a legésszerűbb irány az online kereskedelem.

Bizonyára ismered az Amazont vagy az Alibabát és nem véletlenül említem ezeket a világcégeket, hiszen a tulajdonosaik a világ leggazdagabb emberei.

Ebből az óriási e-commerce iparágból veheted ki a részed, erre ad lehetőséget számodra a Freedomxpress Global által kialakított Zamnia webáruház.

Az óriási német, spanyol és egyéb nagykereskedelmi beszállító cégek folyamatosan bővülő termékkört biztosítanak,

nálunk a tartós élelmiszerek online vásárlása még nem terjedt el olyan mértékben, mint külföldön, de a Zamnia EZT A HIÁNYT IS KIELÉGÍTI.

Tartós élelmiszerek, ital- vegyi áru folyamatosan kell minden háztartásban, biztosan sokan fogják választani ezt a vásárlási formát.

Webáruházban bárki vásárolhat, ez nem nagy durranás.
De olyan lehetőséget még egyiktől sem kaptál, hogy JÖVEDELMED legyen mások vásárlásaiból is. Többféle formából választhatsz, amelyik Neked kedvezőbb.

1. Online termék ajánlással, minden eladás után jutalék jár. Dolgozhatsz önállóan, mert nem kötelező a hálózat építés. Bármennyit kereshetsz, Amerikában ebből rengeteg ember él, és nem akármilyen színvonalon.

2. Ha többet akarsz keresni, akkor építhetsz csapatot, mert ezzel létrehozol egy webáruház láncot. A hálózat építés is sokkal könnyebb, mert nincs havidíj és nincs kötelező vásárlás, megszűntek az akadályozó tényezők.
Ezáltal az ott történt eladásokból is jutalékod lesz, plusz a hálózatépítést jelentős jutalékkal díjazza a cég, ez is komoly pénzkereseti lehetőség.

Tehát, ha hálózatot építesz, megsokszorozhatod a bevételedet és átlagon felüli karrier jutalmazásokban is részed lesz.

3. És most jön a hab a tortán! Még van arra lehetőséged, hogy olyan bónuszt szerezz, amit az életed során még soha nem ajánlott fel egyetlen cég sem!
AUTOMATIKUS, HAVI RÉSZESEDÉST, AZ ÖSSZES WEBÁRUHÁZ HASZNÁBÓL, ÉLETED VÉGÉIG!
Szerinted megéri csatlakozni ?

Egy webáruház kialakítása és üzemeltetése hatalmas energiát és tőkét igényel. Most ennek az összegnek töredékéért, egyetlen franshise licenc joggal örökös jogot válthatsz arra, hogy folyamatos jövedelmet szerezz. (Többféle csomagból választhatsz a legkisebbtől a legnagyobbig.)

Valódi passzív jövedelem!
Online üzletépítési lehetőség a világ szinte minden országában

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Legyen webáruház licenced

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.