Premium licence csomag bemutatása 5200 Euró

Ez az igazi jövedelem duplikáló gyorsítósáv, hiszen a csomag megvásárlásakor a bináris struktúrában nem csupán 1 pozíciót kapsz mint a korábbi csomagok esetében, hanem 3 bináris pozíciót kapsz a cégtől, így az összes hálózatodba érkező forgalom, egyszerre több pozíciódat fogja tölteni, így azokon kevesebb forgalmat kell generálj később ugyanazon jutalékok felvételéhez! 

 • Ezzel a csomaggal a csomagvásárlást követő 30 napban 25% direct bonus visszatérítésre vagy jogosult!
 • Heti bináris jövedelmi küszöböd 4000 EUR, mely érvényes mind a 3 pozícióra, ennek köszönhetően heti jutalékaid mértéke elérhetik akár a 12.000 eurót is!
 • Ennek a csomagnak a megvásárlásával 3 generációs mélységből fogod kapni a 15%-15%-10% jogdíjszerű jövedelmet, a partnereid bináris jutaléka után, így már valóban komoly passzív bevétel termelő eszköz lesz a kezedben!
 • Ezzel az üzleti csomaggal 6 unilevel szinten keresztül ( 25%, 10%, 10%, 5%, 5%, 5% ) tudsz részesedni a struktúrádban alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek és License tulajdonosok webáruház forgalmainak árréséből. Elképzelted már valaha, hogy milyen lehet webáruházak százainak vagy akár ezreinek termeléséből részesedni? Itt most nem csak elképzelheted, de meg is valósíthatod!
 • Emellé az üzleti csomag mellé 8 e-commerce share jár, mely 8 részesedést biztosít a havonta felosztásra kerülő e-commerce pool-ból.
 • A Premium License Pack hatalmas előnye, hogy ehhez az üzleti csomaghoz nem 2 hanem 10db Business License Code jár, melyeket szabad belátásod szerint tovább értékesíthetsz azon jelöltjeid felé, akik ekkora összegű ( 750 EUR ) üzleti indulásban gondolkodnak. Egy kis utána számolással könnyen rájöhetsz te is, mért olyan közkedvelt üzleti csomag ez, hiszen a kódok értékesítése után a saját induló csomagod megtérülésén felül plusz 2500EUR profitra tehetsz szert!
 • Most számodra is eljött ez az idő! Ugyanis, akik az elején csatlakoznak az üzlethez, számukra elérhető egy rendkívüli bónusz.

  Mégpedig ÉLETED VÉGÉIG tartó havi rendszeres passzív jövedelem az összes webáruház hasznából.

  Nem légből kapott ígéret, hiszen az összes áruház valós hasznának 10 %-a kerül visszaosztásra automatikus részesedésként. Ajánlott fel már egyetlen cég is ilyen fajta jövedelmet?

  Ez az ajánlat már csak korlátozott ideig él, de még benevezhetsz egy folyamatosan emelkedő forgalomból, folyamatosan emelkedő havi passzív jövedelemre.

  Szerinted megéri?

  A teljes ajánlathoz csupán EGYETLEN webáruház licenc csomag szükséges.

  Utána semmi egyéb költséged nincs. Többféle értékű csomag közül kiválaszthatod a megfelelőt.

  Minden csomag a licencen kívül EGYÉB KEDVEZMÉNYEKET is tartalmaz, ami szintén a pénztárcád tartalmát növeli.

  Valódi passzív jövedelem!
  Online üzletépítési lehetőség a világ szinte minden országában

  Weldin Magdolna

  Tel.szám: 06 70 6738088

  E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

  Facebook profil

  Facebook zárt csoport

  Facebook üzleti oldal

  YouTube

  Skype: weldinke

  Legyen webáruház licenced

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.