Partner licence csomag 1560 Euró

 • Profi hálózatépítő vagy? Vagy még nem vagy az, de keresed az igazi gyorsító sávot, gyorsan akarsz nagy jövedelemre szert tenni? 
 • Ennek a csomagnak a megvásárlásával 2 generációs mélységből fogod kapni a 15%-15% jogdíjszerű jövedelmet, a partnereid bináris jutaléka után, ami hatványozottan több jogdíjat tud eredményezni mint egyetlen jogdíj szint.
 • A Partner License Pack további előnye a kisebb csomagokhoz képest, hogy 4 unilevel szinten keresztül ( 25%, 10%, 10%, 5% ) tudsz részesedni a struktúrádban alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek és License tulajdonosok webáruház forgalmainak árréséből.
 • Emellé az üzleti csomag mellé 2 e-commerce share jár, mely 2 részesedést biztosít a havonta felosztásra kerülő e-commerce pool-ból.
 • A Partner License Pack igazi különlegessége abban rejlik, hogy ehhez az üzleti csomaghoz jár 2db Business License Code, melyeket szabad belátásod szerint tovább értékesíthetsz azon jelöltjeid felé, akik ekkora összegű ( 750 EUR ) üzleti indulásban gondolkodnak. Nincs más dolguk csak regisztrálniuk az ajánlói linkeddel és kérniük a szükséges kódót, mellyel aktiválhatják teljes értékű Business License csomagjukat. Ebben az esetben a 2x750EUR téged illet, így mondhatjuk, hogy saját csomagod ára meg is térült.
 • Heti bináris jövedelmi küszöböd ezzel a csomaggal 3000 EUR
 • Most számodra is eljött ez az idő! Ugyanis, akik az elején csatlakoznak az üzlethez, számukra elérhető egy rendkívüli bónusz.

  Mégpedig ÉLETED VÉGÉIG tartó havi rendszeres passzív jövedelem az összes webáruház hasznából.

  Nem légből kapott ígéret, hiszen az összes áruház valós hasznának 10 %-a kerül visszaosztásra automatikus részesedésként. Ajánlott fel már egyetlen cég is ilyen fajta jövedelmet?

  Ez az ajánlat már csak korlátozott ideig él, de még benevezhetsz egy folyamatosan emelkedő forgalomból, folyamatosan emelkedő havi passzív jövedelemre.

  Szerinted megéri?

  A teljes ajánlathoz csupán EGYETLEN webáruház licenc csomag szükséges.

  Utána semmi egyéb költséged nincs. Többféle értékű csomag közül kiválaszthatod a megfelelőt.

  Minden csomag a licencen kívül EGYÉB KEDVEZMÉNYEKET is tartalmaz, ami szintén a pénztárcád tartalmát növeli.

  Valódi passzív jövedelem!
  Online üzletépítési lehetőség a világ szinte minden országában

  Weldin Magdolna

  Tel.szám: 06 70 6738088

  E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

  Facebook profil

  Facebook zárt csoport

  Facebook üzleti oldal

  YouTube

  Skype: weldinke

  Legyen webáruház licenced

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük