Micro affilate csomag 260 Euró

 • A MICRO Affiliate Pack azon túl, hogy tartalmazza a BASIC csomag minden elemét, további jövedelemszerzési kapukat nyit meg számodra a kifizetési tervben, ezáltal növelve bevételi forrásaidat!
 • Ebben a csomagban 25EUR jóváírást kapsz az e-commerce számládra, mely összeget teljes egészében vagy akár kiegészítve levásárolhatsz bármely tetszőleges termékünkre a társaság saját webáruházában a ZAMNIA oldalon.
 • A legfontosabb plusz jövedelmi forrást a csomagban található affiliate link jelenti, mely segítségével részt vehetsz a társaság e-commerce üzletágában is. Saját affiliate linkedet használva reklámozhatod a társaság e-commerce oldalának, a ZAMNIA-nak a termékeit önállóan is, vagy külön termék kategóriákat, vagy akár az egész webáruhát az affiliate linked alatt. Elkezdheted vele önálló dropshipping vállalkozásodat, mely 20% árrés jutalékot fog jelenteni számodra az e-commerces vásárlások után, melyek a te affiliate linked által történnek.
 • Saját mini webáruház csupán 250EUR-ért? Igen, mi ezt is tudjuk!
 • Természetesen sokkal több promóciós creditet tartalmaz mint a BASIC csomag, ezáltal lehetővé teszi, hogy sokkal több ismerősödnek tudj küldeni ajándékba licitáló crediteket, így jutva el könnyen és egyszerűen még több potenciális jelölthöz.
 • Ezzel a csomaggal megnövekedik a heti bináris jutalék küszöbünk 1500 EUR-ra
 • Bár kis különbség van a BASIC és a MICRO Affiliate Pack ára között, mégis hatalmasak lehetnek az általuk realizálható jövedelmi különbségek!
 • Most számodra is eljött ez az idő! Ugyanis, akik még most csatlakoznak az üzlethez, számukra elérhető egy rendkívüli bónusz.

  Mégpedig ÉLETED VÉGÉIG tartó havi rendszeres passzív jövedelem az összes webáruház hasznából.

  Nem légből kapott ígéret, hiszen az összes áruház valós hasznának 10 %-a kerül visszaosztásra automatikus részesedésként. Ajánlott fel már egyetlen cég is ilyen fajta jövedelmet?

  Ez az ajánlat már csak korlátozott ideig él, de még benevezhetsz egy folyamatosan emelkedő forgalomból, folyamatosan emelkedő havi passzív jövedelemre.

  Szerinted megéri?

  A teljes ajánlathoz csupán EGYETLEN webáruház licenc csomag szükséges.

  Utána semmi egyéb költséged nincs. Többféle értékű csomag közül kiválaszthatod a megfelelőt.

  Minden csomag a licencen kívül EGYÉB KEDVEZMÉNYEKET is tartalmaz, ami szintén a pénztárcád tartalmát növeli.

  Valódi passzív jövedelem!
  Online üzletépítési lehetőség a világ szinte minden országában

  Weldin Magdolna

  Tel.szám: 06 70 6738088

  E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

  Facebook profil

  Facebook zárt csoport

  Facebook üzleti oldal

  YouTube

  Skype: weldinke

  Legyen webáruház licenced

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.