Enterprise csomag bemutatása 13000 Euró

Ez az üzleti csomag valóban a maximumokról szól! Azoknak ajánljuk, akik nem érik be csak is mindenből a legjobbal és a maximummal!

 • Ezzel a csomaggal a csomagvásárlást követő 60 napban 25% direct bonus visszatérítésre vagy jogosult!
 • Heti bináris jövedelmi küszöböd 5000 EUR, mely érvényes mind a 7 pozícióra melyek kizárólag ehhez az üzleti csomaghoz járnak, ennek köszönhetően heti bináris jutalékaid mértéke elérhetik akár a 35.000 eurót is!
 • Ennek a csomagnak a megvásárlásával 4 generációs mélységből fogod kapni a 15%-15%-10%-10% jogdíjszerű jövedelmet, a partnereid bináris jutaléka után, mellyel eléred a maximumot amit csomagvásárlással lehetséges!
 • Ezzel az üzleti csomaggal 8 unilevel szinten keresztül ( 25%, 10%, 10%, 5%, 5%, 5%, 5%, 5% ) tudsz részesedni a struktúrádban alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek és Licence tulajdonosok webáruház forgalmainak árréséből, amivel szintén maximalizálod az elérhető legnagyobb mélységekből származó kifizetéseket a webáruházak forgalmai után!
 • Emellé az üzleti csomag mellé a maximális, 24 e-commerce share jár, mely 24 részesedést biztosít a havonta felosztásra kerülő e-commerce pool-ból!
 • Az Enterprise Licence Pack mellé a maximális, 20db Business Licence Code jár, melyeket szabad belátásod szerint tovább értékesíthetsz azon jelöltjeid felé, akik ekkora összegű ( 750 EUR ) üzleti indulásban gondolkodnak. Így a kódok értékesítése után, ez esetben is 2500EUR extra profitod keletkezhet!
 • Most számodra is eljött ez az idő! Ugyanis, akik az elején csatlakoznak az üzlethez, számukra elérhető egy rendkívüli bónusz.

  Mégpedig ÉLETED VÉGÉIG tartó havi rendszeres passzív jövedelem az összes webáruház hasznából.

  Nem légből kapott ígéret, hiszen az összes áruház valós hasznának 10 %-a kerül visszaosztásra automatikus részesedésként. Ajánlott fel már egyetlen cég is ilyen fajta jövedelmet?

  Ez az ajánlat már csak korlátozott ideig él, de még benevezhetsz egy folyamatosan emelkedő forgalomból, folyamatosan emelkedő havi passzív jövedelemre.

  Szerinted megéri?

  A teljes ajánlathoz csupán EGYETLEN webáruház licenc csomag szükséges.

  Utána semmi egyéb költséged nincs. Többféle értékű csomag közül kiválaszthatod a megfelelőt.

  Minden csomag a licencen kívül EGYÉB KEDVEZMÉNYEKET is tartalmaz, ami szintén a pénztárcád tartalmát növeli.

  Valódi passzív jövedelem!
  Online üzletépítési lehetőség a világ szinte minden országában

  Weldin Magdolna

  Tel.szám: 06 70 6738088

  E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

  Facebook profil

  Facebook zárt csoport

  Facebook üzleti oldal

  YouTube

  Skype: weldinke

  Legyen webáruház licenced

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük