Business licence csomag 780 Euró

 • A network marketing igazi ereje abban rejlik, hogy idővel képes jogdíjszerű jövedelmet termelni számunkra, más szóval akkor is képesek leszünk jövedelmet realizálni amikor éppen nem tevékenykedünk aktívan vagy akár éppen alszunk.
 • FreedomXpress Matching Bonus rendszerén keresztül, most lehetővé teszi számodra, hogy akár egy Business Licence Pack megvásárlása után, minden általad közvetlenül csatlakoztatott partnered bináris jövedelme után 15% jogdíjszerű jutalékot realizálj anélkül, hogy ehhez bármilyen vezetői rangot el kellene érj, aktivitást kellene fizetned vagy újra kvalifikációs követelmény lenne.
 • A Business Licence Pack az első belépő szintű licence csomagunk, mely megnyitja az utat előtted, hogy a struktúrában alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek és más License tulajdonosok webáruház forgalmai után 3 unilevel szinten keresztül ( 25%, 10%, 10% ) tudj passzívan részesedni. Ez által nyílik lehetőséged részesedni emberek tömegeinek hétköznapi vásárlásaiból.
 • A Business Licence Pack másik nagy előnye a kisebb csomagokhoz képest, hogy ez a csomag tartalmaz egy e-comerce share-t is, mely feljogosítja tulajdonosát arra, hogy részesedjen a havonta felosztásra kerülő e-commerce pool-ból, mely teljesen passzív bevételi formát jelent a programban résztvevőknek és ahová a társaság minden hónapban a teljes webáruház forgalmai után keletkező árrések 10%-át különíti el.
 • Heti bináris jövedelmi küszöböd ezzel a csomaggal 2000 EUR
 • Most számodra is eljött ez az idő! Ugyanis, akik az elején csatlakoznak az üzlethez, számukra elérhető egy rendkívüli bónusz.

  Mégpedig ÉLETED VÉGÉIG tartó havi rendszeres passzív jövedelem az összes webáruház hasznából.

  Nem légből kapott ígéret, hiszen az összes áruház valós hasznának 10 %-a kerül visszaosztásra automatikus részesedésként. Ajánlott fel már egyetlen cég is ilyen fajta jövedelmet?

  Ez az ajánlat már csak korlátozott ideig él, de még benevezhetsz egy folyamatosan emelkedő forgalomból, folyamatosan emelkedő havi passzív jövedelemre.

  Szerinted megéri?

  A teljes ajánlathoz csupán EGYETLEN webáruház licenc csomag szükséges.

  Utána semmi egyéb költséged nincs. Többféle értékű csomag közül kiválaszthatod a megfelelőt.

  Minden csomag a licencen kívül EGYÉB KEDVEZMÉNYEKET is tartalmaz, ami szintén a pénztárcád tartalmát növeli.

  Valódi passzív jövedelem!
  Online üzletépítési lehetőség a világ szinte minden országában

  Weldin Magdolna

  Tel.szám: 06 70 6738088

  E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

  Facebook profil

  Facebook zárt csoport

  Facebook üzleti oldal

  YouTube

  Skype: weldinke

  Legyen webáruház licenced

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.