Basic Start csomag 52 Euró

  • Ahhoz hogy valaki jutalékra legyen jogosult a FreedomXpress rendszerében, rendelkeznie kell legalább egy 50 EUR értékű BASIC Starter csomaggal.
  • Mint minden üzleti csomagnak, így ennek a csomagnak is a 200 %-át jóváírjuk a kedvezmény számládon, melyet a felhasználási szabályzatban leírtak alapján felhasználhatsz a társaság kedvezményeket biztosító platformján a DealKodexen, ahol a folyamatosan növekvő számú partnerek speciális kedvezményes ajánlatait fogod tudni igénybe venni. www.dealkodex.com
  • Ezen felül a társaságtól ajándékba kapsz 50 db promóciós creditet, melyet a credit számládon írunk jóvá és amikkel a társaság aukciós webáruházában a Zanguu-n fogsz tudni licitálni számos világmárka termékeire, vagy dönthetsz úgy, hogy promóciós creditjeidből valamennyit elküldesz barátaidnak, ismerőseidnek, amiket ők is fel tudnak használni az aukciók folyamán, kiváló apropót teremtve ezzel arra, hogy beszélgessetek a FreedomXpress üzleti lehetőségéről, anélkül hogy ismerőseidet zaklatnod kellene telefonon vagy más eszközökkel találkozót erőltetve velük.
  • Hát nem fantasztikus? Ajándékozás útján tud épülni 100% online, akár kontinenseket átívelő vállalkozásod!
* Annak érdekében, hogy jobb kifizetési kondíciókat érj el és részt tudj venni a cég komolyabb promócióiban, illetve hogy magasabb üzleti rangokra tudj kvalifikálni, szükséged lesz nagyobb üzleti csomagokra, melyekre bármikor időkorlát nélkül felminősítheted BASIC üzleti csomagod, viszont ebben az esetben nem a két üzleti csomag árának különbözetét kell megfizetned, hanem minden esetben minden üzleti csomag teljes vételárát meg kell fizesd, így jobb ha indulásod ezen információ tudatában tervezed megkímélve magad esetleges felesleges többlet költségektől!

Most számodra is eljött ez az idő! Ugyanis, akik az elején csatlakoznak az üzlethez, számukra elérhető egy rendkívüli bónusz.

Mégpedig ÉLETED VÉGÉIG tartó havi rendszeres passzív jövedelem az összes webáruház hasznából.

Nem légből kapott ígéret, hiszen az összes áruház valós hasznának 10 %-a kerül visszaosztásra automatikus részesedésként. Ajánlott fel már egyetlen cég is ilyen fajta jövedelmet?

Ez az ajánlat már csak korlátozott ideig él, de még benevezhetsz egy folyamatosan emelkedő forgalomból, folyamatosan emelkedő havi passzív jövedelemre.

Szerinted megéri?

A teljes ajánlathoz csupán EGYETLEN webáruház licenc csomag szükséges.

Utána semmi egyéb költséged nincs. Többféle értékű csomag közül kiválaszthatod a megfelelőt.

Minden csomag a licencen kívül EGYÉB KEDVEZMÉNYEKET is tartalmaz, ami szintén a pénztárcád tartalmát növeli.

Valódi passzív jövedelem!
Online üzletépítési lehetőség a világ szinte minden országában

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Legyen webáruház licenced

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.