Kinek az álmáért dolgozol?

Elmentetek külföldre, elhagytátok a hazátokat bízva abban, hogy ott, messze mindentől, megteremthetitek a biztos egzisztenciát, de közben eladjátok magatokat. Tudjátok az idő olyan, mint a bankszámla.

Egyre kevesebb van rajta, nem kamatozik egyre csak fogy.

A legdrágább kincsünk az idő, nagyon nézd meg, hogy kire pazarlod, mit csinálsz vele, mert egyre fogy…

Valakinek az álmaiért dolgozol, hajnalban kelsz, mostoha, embertelen környezetben, amikor még az utasításokat is idegen nyelven kapod, mások szennyét takarítod… jó munka ez, mert bármit csinálsz, a pénznek nincs szaga, takarítani meg mindenhol kell. Vagy felszolgáló vagy, ez se sokkal jobb?!

Egész nap cipeled a tálcát, fáj a lábad, sajog a derekad, este idegen helyen hajtod álomra a fejed…

Meddig akarod ezt csinálni?

Hidd el, hogy van választásod.

Van más lehetőség.

Észrevennéd?

Választanád?

Hinnél végre a megérzéseidben?

Hinnél magadban, hogy képes vagy rá és nem kell megszakadnod azért, hogy pénzed legyen?

Mutatok egy olyan lehetőséget, ami felülír minden eddigi üzleti lehetőséget.

Legyél részese a legnagyobb trendnek, az e-kereskedelemnek!

Nekem már van egy pénztermelő webáruházláncom, akarsz ilyet Te is?

Ez a nemzetközi, hatalmas webáruház legalább 100 000  terméket kínál, amit a mindennapokban folyamatosan megvásárolnak az emberek. Itt minden kapható lesz, meg tudsz venni mindent amire szükséged van, sőt azt is, amire nincs.

Műszaki cikkeket,  lakásfelszerelést, illatszereket, de ami a lényeg, hogy tartós élelmiszer és vegyi áru is kapható lesz, sőt egy valódi barkács áruházad is lesz, mintha lenne egy Praktikered.

A ZAMNIA Versenyképes áron NAPI FOGYASZTÁSI cikkek óriási választékát kínálja.

Hivatalos nyitás november 9.

Ezzel a fantasztikus ajánlattal többféle módon tudsz pénzt keresni.

 Hosszú távon a termékek online ajánlásával, ez egyszerű online munka. Ezt bárki végezheti, akinek van erre napi 1 órája, diákok, kismamák, nyugdíjasok….

A siker érdekében minden munkatársamnak megtanítom az alaplépéseket, hogyan tudtok a legeredményesebbek lenni. A cég egy nagyon komoly reklámkampánnyal segíti a munkánkat, ugyanis a pesti kombinó villamosok teljes egészében “ZAMNIA” ruhát kapnak és ebbe az ünnepi megjelenésben fognak közlekedni a városban. Így mindenki megismeri ezt a nevet és könnyebb lesz megszólítani az embereket. A  drop shipping módszerrel jelentős jövedelmet tudsz szerezni, ami  akkora összeg is lehet amivel a mostani munkahelyedet kiválthatod.

Csak a szorgalmadon múlik, hogy mennyit keresel, mert a lehetőség adott.

 Nem kötelező a hálózat építés! Az 1. pont szerint dolgozhatsz saját magad is.

Ha nem idegenkedsz a csapatépítéstől, akkor létrehozhatod a webáruház láncodat, akár több száz webáruházból. Itt már elég érdekes dolgok történnek.

Ezáltal minden egyes csapattagod webáruházában történt vásárlásból is jutalékod keletkezik. Bármekkora láncot alakítasz ki, az is Neked fog hasznot termelni, akár 8 mélységig, A munka sokkal könnyebb,mint hiszed,hisz nincs havidíj és nincs kötelező vásárlás.

A hálózat építésért is jutalékot fizet a cég, komoly egyéb karrier jutalmazásokkal együtt. Külön kiemelést érdemel pl. a céges BMW program, ahol minden költséget a cég fizet, Te csupán tankolod és használod az autót. Volt már részed ilyenben? Vagy az évente kétszeri luxusutazás. Novemberben pl. Dubaiba. Nem részletezem tovább, mert, ha érdekel, akkor úgyis megkeresel, és elmondom részletesen.

És egy olyan ajánlat, amivel valószínű, hogy nem találkoztál még soha. Sokszor halljuk a sikeres emberekkel kapcsolatban: „persze, szerencséd volt, mert ott voltál az elején!”
Most számodra is eljött ez az idő! Ugyanis, akik az elején csatlakoznak az üzlethez, számukra elérhető egy rendkívüli bónusz.

Mégpedig ÉLETED VÉGÉIG tartó havi rendszeres passzív jövedelem az összes webáruház hasznából.

Nem légből kapott ígéret, hiszen az összes áruház valós hasznának 10 %-a kerül visszaosztásra automatikus részesedésként. Ajánlott fel már egyetlen cég is ilyen fajta jövedelmet?

Ez az ajánlat már csak korlátozott ideig él, de még benevezhetsz egy folyamatosan emelkedő forgalomból, folyamatosan emelkedő havi passzív jövedelemre.

Szerinted megéri?

A teljes ajánlathoz csupán EGYETLEN webáruház licenc csomag szükséges.

Utána semmi egyéb költséged nincs. Többféle értékű csomag közül kiválaszthatod a megfelelőt.

Minden csomag a licencen kívül EGYÉB KEDVEZMÉNYEKET is tartalmaz, ami szintén a pénztárcád tartalmát növeli.

Valódi passzív jövedelem!
Online üzletépítési lehetőség a világ szinte minden országában

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Legyen webáruház licenced

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük