Hányszor küldje a jó Isten a megmentő csónakot?

Egyszer egy faluban nagy árvíz volt. Mindenkinek sikerült nagy nehezen elmenekülnie, csak az öreg plébánosnak nem. Felmászott hát a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott:

– Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól!

Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt maga Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, csak nem volt hajlandó beszállni.

Kicsivel később egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopter is próbálta őt kimenteni, de azt sem fogadta el, mondván, hogy őt majd Isten menti meg! Végül annak rendje és módja szerint összedőlt a torony, és a derék pap vízbe fulladt vala…

A Mennybe kerülvén aztán, Isten színe előtt állva megkérdezte:

– Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis hagytál megfulladni?! Miért nem segítettél??

 Fiam – szólt az ÚR – talán nem küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is? De hát neked semmi sem volt elég jó…

Hány lehetőséget engedsz magad mellett elmenni, amíg végre felfogod, hogy Neked kell megtenni a lépést, hogy változzon az életed. Biztosan találkoztál már olyan dologgal, amit később nagyon fájdalmasan emlegetsz vissza… Istenem, de hülye voltam… Ne hagyd elmenni melletted az életet!

Jelenleg nincs a piacon ilyen, vagy ehhez hasonló volumenű üzleti ajánlat!

Az idei év várható online kereskedelmi világforgalma 2800 milliárd dollár!

A FreedomXpress potenciális célközönsége a világ népességének 55%-a!

A FreedomXpress üzleti válllkozásunkat földrajzi korlátok nélkül,

100% online építhetjük!

Miért nem érdemes bármilyen más üzlettel foglalkoznod?

A Freedom Xpress Global mindent megad Neked, amire szükséged lehet, minden területen!

– Saját Nemzetközi webáruházad több mint 15000 fajta termékkel feltöltve, folyamatos költségek és kötelezettségek, emberek zaklatása és előzetes beregisztrálása nélkül, jelentős bevételeket biztosíthat havonta, folyamatosan.

– Profitálhatsz a saját csapatod által üzemeltetett, akár több ezer webáruházából, 8 mélységig. Ez a lehetőség, soha nem látott, rendkívűl magas jövedelmeket jelenthet a számodra folyamatosan havonta, életed végéig, és még örökölhető is.

– E-Commerce cégrészesedést szerezhetsz, ami azt jelenti, hogy a cégen keresztül üzemeltetett, hosszú távon akár több százezer webáruházának forgalmából részesedhetsz, passzív jövedelemként, havonta, folyamatosan, életed végéig, és még örökölhető is.

– Világméretű cégek jelentős kedvezményeket biztosítanak a számodra ( pl. Alibaba, több, mint 200.000 cég, több, mint 100 millió terméke elérhető, www.booking.com

, ahol közel 30 millió szállás érhető el 228 országban, www.pelikan.hu , a világ több mint 800 légitársaság jegyei érhetőek el, www.rentalcars.com , 160 országban több, mint 60000 helyen bérelhetsz autót, www.napibio.hu , ahol több, mint 17000 egészséges terméket érhetsz el, OMV Magyarországon (Sparexpress is), Tesco Magyarországon és Szlovákiában, és a világ második legnagyobb mobilszolgáltatója 5490,- forintos havi díjjal korlátlan beszélgetést és 5 GB internetet biztosít a számunkra, stb. stb. stb ) – www.dealkodex.com

– Több mint 1 millió euró értékű elismerés, BMW program, Luxusutazások félévente, a jelentős jutalékokon felül, stb. – www.barna.freedomxpressglobal.com

– Rendkívül izgalmas játék a www.zanguu.com platformunknak köszönhetően, ahol minimum 90%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá exclusive termékekhez.

– 238 országból van lehetőség regisztrálni, és van lehetőség kihasználni a Freedom lehetőségeit akár emberek zaklatása, továbbajánlás nélkül is, de van lehetőség aktív ajánlás útján is jelentősen profitálni.

Ebből én kiveszem a részem!

Ha mersz nagyot álmodni, tarts velem!

Bízom benne, hogy tudtál dönteni, melyik csomaggal indulsz!

Ha jelenleg nincs a nagy csomagra pénzed, akkor munkával is megteremtheted,csak kezdd el egy kisebb csomaggal!

Legyen csodaszép napod!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldink

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.