Ha nem építesz hálózatot a Freedomxpress-el akkor is jól jársz

Ez nagyon-nagyon fontos! Miért? Mert nem fog mindenki hálózatot építeni. Minden jó MLM cégnek az egyik ismérve az, hogy akkor is belépnél- e, ha nem építenél hálózatot? Itt ez hatványozottan igaz! Miért? Azért, mert a csomagod értékének a dupláját, a kedvezmény erejéig levásárolhatod.

Ez annyit jelent, hogy te olcsóbban vásárolsz a Tesco, Omw, Booking.com, Pelikan.hu, Rentalcars.com és Aliexpress webáruházban.Továbbá 5490 Ft-ért korlátlan mobiltelefonálás 5 Gb nettel.  A csomagod árát bőven visszakapod kedvezmény formájában.

Én kb. 10 forinttal olcsóbban tankolok, csak azért mert tag vagyok.

Ráadásul a csomagok nagy részében van webáruház share, ami egy részesedés a cég összforgalmából, ami a webáruházban keletkezik. Tehát a csomagod ára így is visszajön, sőt egy idő után profitot termel.

Ha nyaralni mész vagy valahol szállást foglalsz, akkor ez is olcsóbb neked, ha tag vagy.

Ez jó ajánlat szerinted? Könnyű így dolgozni? Hát persze! Ráadásul, nincs havi kötelező vásárlás vagy havidíj, ami megkeseríti a hálózatépítők munkáját.

Egy a lényeg, hogy számodra ez akkor is megéri, ha nem építesz hálózatot. Az már más kérdés, hogy bolond lennél nem szólni az ismerőseidnek, hisz ezt meg fogják köszönni neked.

Legyen csodaszép napod!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldink

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.