Fantasztikus hírek!

Nagyon kedvező feltételekkel tudjátok megszerezni a saját Nemzetközi Webáruházatokat, amely hasonló, mint az Amazon, vagy az Alibaba, több millió termékkel feltöltve és amellyel folyamatosan növekedve óriási bevételeket szerezhettek folyamatosan.

Az Új nemzetközi webáruház neve ZAMNIA lesz, amely teljesen új üzleti szisztémával meg fogja hódítani a világot és jelentősen fogja növelni a bevételeidet.

Az óriási és egyedi lehetőség nem más, mint hogy akár több ezer nemzetközi webáruház forgalmából profitálhatsz passzív jövedelemként, akkor is, ha nem csinálsz semmit.

Két lehetőséged van, vagy aktívan továbbajánlod ezt a fantasztikus egyedülálló lehetőséget, vagy/és E-Commerce részesedést szerzel, melynek köszönhetően a cég teljes nemzetközi webáruház forgalmából profitálhatsz havonta, örökké.

Rövid ideig 20%-os kedvezménnyel érhetőek el a Business, a Partner, a Premium, és az Enterprise webáruház Licence csomagok.

Ez a rendkívüli ajánlat nem sokáig fog tartani, ezért használd ki időben, vagy ajánld tovább és a jutalékaidból Te is meg tudod szerezni.

Július 20-án lesz a nagy Freedom rendezvény, amelyekre a jegyedet megveheted a saját webirodádból. Gyere el feltétlen, hogy lásd a Freedom dinamikus fejlődését és információkat kaphass a webáruház üzletágunkról.

Hívd el ismerőseidet is, akik itt biztos megkapják azt a lökést, amelynek köszönhetően kihasználják a Freedom számtalan lehetőségét.

Amennyiben nem tudsz rész venni a  hétfőnkénti 9 órás és a kedden 19 órakor tartandó Freedom webinárokon, akkor utólag a webirodádban a Letöltések menüben, utólag megnézheted.

Ezek a webinárok azért fontosak, mert itt hangzanak el azok az információk, amelyekre a jövőben szükséged van.

Nagyon Fontos Freedom Xpress Global ajánlat, amely kihagyhatatlan, mert előre láthatólag csak 2019. junius 30-ig érhetőek el:

Basic Starter csomag:

Amennyiben elindulsz egy 50 + 2 eurós Basic Starter csomaggal, akkor a Kedvezmény számládra 100 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.

Kapsz 50 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.

Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra.

Kapsz 1 db pozíciót a Bináris rendszerben.

Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted a Micro Affiliate csomagot, a Standard Affiliate csomagot, a Busines Licence csomagot, a Partner Licence csomagot, a Premium Licence csomagot, és az Enterprise Licence csomagot, amelyek sokkal több lehetőséget biztosítanak a számodra.

Saját Nemzetközi webáruház nem jár hozzá!!!

 

Micro Affiliate csomag:

Amennyiben elindulsz egy 250 + 10 eurós Micro Affiliate csomaggal, amelyhez automatikusan jár egy saját nemzetközi webáruház (1db Affiliate Link) is, amely lehetőséget biztosít Neked arra, hogy azok után, akik a saját nemzetközi webáruházadban vásárolnak, annak megkaphasd az árrés 20%-át.

Kapsz 500 eurót a Kedvezmény számládra, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.

Kapsz 25 eurót az E-Commerce számládra, amelyet 100%-ban elkölthetsz a saját nemzetközi webáruházadban.

Kapsz 250 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.

Kapsz 1 db pozíciót a Bináris rendszerben.

Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted a Standard Affiliate csomagot, a Busines Licence csomagot, a Partner Licence csomagot, a Premium Licence csomagot, és az Enterprise Licence csomagot, amelyek sokkal több lehetőséget biztosítanak a számodra.

 

Standard Affiliate csomag:

Amennyiben elindulsz egy 500 + 20 eurós Standard Affiliate csomaggal, amelyhez automatikusan jár egy saját nemzetközi webáruház (1db Affiliate Link) is, amely lehetőséget biztosít Neked arra, hogy azok után, akik a saját nemzetközi webáruházadban vásárolnak, annak megkaphasd az árrés 25%-át.

Kapsz 500 eurót a Kedvezmény számládra, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.

Kapsz 50 eurót az E-Commerce számládra, amelyet 100%-ban elkölthetsz a saját nemzetközi webáruházadban.

Kapsz 500 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.

Kapsz 1 db pozíciót a Bináris rendszerben.

Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra.

Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted a Business Licence csomagot, a Partner Licence csomagot, a Premium Licence csomagot, és az Enterprise Licence csomagot, amelyek sokkal több lehetőséget biztosítanak a számodra.

 

Business Affiliate csomag:

Amennyiben elindulsz egy 750 + 30 eurós Business Affiliate csomaggal, amelyhez automatikusan jár egy saját nemzetközi webáruház (1db Affiliate Link) is, amely lehetőséget biztosít Neked arra, hogy azok után, akik a saját nemzetközi webáruházadban vásárolnak, annak megkaphasd az árrés 25%-át. Továbbá megkapod az árrés 10-10%-át további két mélységig az üzlettársaid nemzetközi webáruház forgalma után is.

Figyelem: Júniusi akció keretében most csak 600 + 24 euróval meg tudod szerezni a Business Affiliate csomagot, és a teljes tartalmát ugyan úgy megkapod, mintha teljes áron szerezted volna meg!

Kedvezmény számládra 1500 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.

Kapsz 750 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.

Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra, valamint Matching Bónuszra 1 szintig.

Kapsz 1 db pozíciót a Bináris rendszerben.

Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted a Partner Licence csomagot, a Premium Licence csomagot, és az Enterprise Licence csomagot, amelyek sokkal több lehetőséget biztosítanak a számodra.

 

Partner Licence csomag:

Amennyiben elindulsz egy 1500 + 60 eurós Partner Licence csomaggal, amelyhez automatikusan jár egy saját nemzetközi webáruház (1db Affiliate Link) is, amely lehetőséget biztosít Neked arra, hogy azok után, akik a saját nemzetközi webáruházadban vásárolnak, annak megkaphasd az árrés 25%-át. Továbbá megkapod az árrés 10-10-5 %-át további három mélységig az üzlettársaid nemzetközi webáruház forgalma után is.

Figyelem: Júniusi akció keretében most csak 1200 + 48 euróval meg tudod szerezni a Business Affiliate csomagot, de a teljes tartalmát ugyan úgy megkapod, mintha teljes áron szerezted volna meg!

Kapsz 2 db 750 eurós Business Licence csomagot, amelyeket eladhatsz és a bevétel 100%-ban a Tied, így teljesen ingyenes a Partner Licence csomagod.

Kedvezmény számládra 3000 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.

Kapsz 150 eurót az E-Commerce számládra, amelyet 100%-ban elkölthetsz a saját nemzetközi webáruházadban.

Kapsz 1500 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.

Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra, valamint Matching Bónuszra 2 szintig.

Kapsz 1 db pozíciót a Bináris rendszerben.

Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted a Premium Licence csomagot, és az Enterprise Licence csomagot, amelyek sokkal több lehetőséget biztosítanak a számodra.

Premium Affiliate csomag:

Amennyiben elindulsz egy 5000 + 200 eurós Premium Affiliate csomaggal, amelyhez automatikusan jár egy saját nemzetközi webáruház (1db Affiliate Link) is, amely lehetőséget biztosít Neked arra, hogy azok után, akik a saját nemzetközi webáruházadban vásárolnak, annak megkaphasd az árrés 25%-át. Továbbá megkapod az árrés 10-10-5-5-5 %-át további öt mélységig az üzlettársaid nemzetközi webáruház forgalma után is.

Figyelem: Júniusi akció keretében most csak 4000 + 160 euróval meg tudod szerezni a Business Affiliate csomagot, de a teljes tartalmát ugyan úgy megkapod, mintha teljes áron szerezted volna meg!

Kapsz 10 db 750 eurós Business Licence csomagot amelyeket eladhatsz és a bevétel 100%-ban a Tied, így nem csak hogy ingyenes a Partner Licence csomagod, hanem még 2500 euró nyereségre is szert tehetsz ez által.

A Kedvezmény számládra 10000 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.

Kapsz 250 eurót az E-Commerce számládra, amelyet 100%-ban elkölthetsz a saját nemzetközi webáruházadban.

Kapsz 2000 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.

Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra, valamint Matching Bónuszra 3 szintig.

Kapsz 3 db pozíciót a Bináris rendszerben.

Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted az Enterprise Licence csomagot, amely sokkal több lehetőséget biztosít a számodra.

 

Enterprise Licence csomag:

Amennyiben elindulsz egy 12500 + 500 eurós Premium Affiliate csomaggal, amelyhez automatikusan jár egy saját nemzetközi webáruház (1db Affiliate Link) is, amely lehetőséget biztosít Neked arra, hogy azok után, akik a saját nemzetközi webáruházadban vásárolnak, annak megkaphasd az árrés 25%-át. Továbbá megkapod az árrés 10-10-5-5-5-5-5 %-át további hét mélységig az üzlettársaid nemzetközi webáruház forgalma után is.

Figyelem: Júniusi akció keretében most csak 10000 + 400 euróval meg tudod szerezni a Enterprise Affiliate csomagot, de a teljes tartalmát ugyan úgy megkapod, mintha teljes áron szerezted volna meg!

Kapsz 20 db 750 eurós Business Licence csomagot amelyeket eladhatsz és a bevétel 100%-ban a Tied, így nem csak hogy ingyenes a Enterprise Licence csomagod, hanem még 2500 euró nyereségre is szert tehetsz ez által.

Kedvezmény számládra 25.000 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.

Kapsz 500 eurót az E-Commerce számládra, amelyet 100%-ban elkölthetsz a saját nemzetközi webáruházadban.

Azonnal Star Rangra minősülsz.

Kapsz 3000 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.

Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra, valamint Matching Bónuszra 4 szintig.

Kapsz 7 db pozíciót a Bináris rendszerben.

Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert. Az Enterprise Licence csomag nyújtja a legtöbb lehetőséget a számodra.

Figyelem! Az új rendszerben jutalékváltozások is lesznek, természetesen pozitív hatással a jövedelmünkre!!

MLM üzlet!

Ahol nincs aktivitás!
De van :
7 féle jövedelem,
heti kifizetés euróban
utazások évente kétszer,
BMW autós program,
Göngyölődő karrier rendszer,
Nincs visszaesés,
Nincs nullázódás
Valódi passzív jövedelem!
Online üzletépítési lehetőség a világ szinte minden országában

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Legyen webáruház licenced

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük