Szerinted mit jelent az, ha olyan üzletben vagy, ahol percenként majdnem 4 millió dolláros forgalom van és ebből részesedhetsz?

 

Legyen webáruház licenced

eCoomerce Pool :

Társaságunk elkülönít a globális eCommerce forgalmainak árréseiből 10%-ot és elkülöníti azt egy úgy nevezett eCommerce Pool-ba!
Azon partnereink jogosultak ebből a globális forgalomból életük végéig passzívan részesedni akik a promóciós időszakban a megfelelő eCommerce csomagok megvásárlásával biztosítják maguknak a csomagok mellé járó eCommerce shareket!

eCommerce csomagok share tartalma :

EUR250 : 0 share
EUR500 : 0 share
EUR750 : 1 share
EUR1500 : 2 share
EUR 5000 : 8 share
EUR 12.500 : 24 share

FIGYELEM!!

Társaságunk döntése értelmében,partnereink május 01. től május 31ig még a meglévő Starter csomagokkal megválthatják ecomerce shareiket és jóvá írásra fognak azok kerülni a számláikon a következők alapján :

Silver Package EUR750 : 1 eCommerce share
Gold Package EUR1500 : 2 eCommerce share
Platinum Package EUR2500 : 8 eCommerce share
Diamond Package EUR5000 : 24 eCommerce share

Tehát május hónapban 2 promóciónk használható ki egyetlen csomag vásárlással :

Azon partereink akik május hónapban vásárolnak még a jelenlegi Starter csomagok közül, azok az eCommerce üzletágunk indulásakor megkapják a licenseket és a tovább értékesíthető license kódokat is még a mostani Starter csomag árakon ( ami júniustól duplájára emelkedik ) illetve szintán májusi promóciónk értelmében még a meglévő Starter csomag vásárlással szintén fél áron kerülnek jóváírásra az eCommerce Poolra jogosító eCommerce sharek is!

Használd ki ezt a vissza nem térő lehetőséget és szerezz életed végéig tartó passzív kifizetést az eCommerce divíziónk globális világ forgalmából!

AJÁNLATUNK MÉG 15 NAPIG ÉL!!

Elképzelhetetlen jövő előtt állunk, Te is élj vele!

Lehetőség van kizárólag saját Nemzetközi webáruházból profitálni, de lehetőség van Franchise rendszerben tovább értékesíteni további webáruházakat, melyeknek forgalmából szintén jelentősen lehet profitálni, a Franchise csomagtól függően.

Hasonló Nemzetközi webáruházat kell elképzelni, mint pl. az Amazon, az Alibaba, az Alza, az Emag, a Mall, az E-digital, stb.

Legyen csodaszép napod!

 

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük