Mit jelent a licenc a Freedom Xpressnél? — a kőgazdagság útja!

Többen kérdezték: mi az a licenc?

 Miért jó az nekem és miért van szükségem licencre?

A kérdés jogos és valóban nagyon fontos erre választ adni azért, hogy teljesen képben legyél és megértsd, hogy mekkora lehetőség előtt állsz!

A licence valójában egy jog, egy jog arra, hogy használhasd a webáruházat és visszatérítéseket kapj akár 8 mélységből a vásárlások után.

A cégünk által adott webáruházban, ahol adott minden, adott maga a felület, a marketingelés, a termékpartnerekkel a szerződés, tehát adottak az importőrök, adott a termékfeltöltések folyamata, a több tíz- több százezer termék, a csomagolás a logisztika, a kiszállítás, a brendelés.

Csak licencet kell vásárolni, hogy egy rendszert működtess.

Pillanatnyilag ez páratlan lehetőség, ilyen még nem volt soha, használd ki!

Az alábbi táblázatban láthatod, melyik licenc, milyen jogot ad neked a vásárlások utáni visszatérítésekre, azaz a passzív jövedelemre.

Láthatod, hogy a 250 eurós csomag csak 1 mélységből fizet vissza és csak 10%-ot ami nem rossz, de az 500 eurós csomag ennek pont a dupláját fogja megtéríteni.

A 750-esnél már kezd érdekessé válni a helyzet, mert ott már 3 mélységből jön a jövedelem és a százalékok is emelkednek.

Az 1500-as csomag 4 mélységből fizet vissza.

Az 5000-es (amelynek ára csak még májusban 2500 eu  és 7500 euró értékben tartalmaz licenceket) 6 mélységből fizet vissza.

A legnagyobb csomag 12.500-as (amit májusban 5000-ért tudsz megvásárolni és 15.000 euró értékben tartalmaz licencet), 8 mélységből téríti meg a vásárlásokat.

Ha szeretnél a csapatomhoz tartozni, szerintem semmiképp ne hagyd ki a májusi promóciót!

Tehát licence vásárlásra fel!

Ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Mindannyian gazdagnak születünk. Megadatott nekünk a legnagyobb tőke a világon, az elménk, –arra használd tehát a szellemi tőkédet, hogy gazdaggá tegyen, ne pedig arra, hogy kifogásokat keress!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük