Figyelem, eddig nem ismert üzleti ajánlat!

Szeretném felhívni a figyelmedet cégünk új üzletágára, amelyet még soha senki nem valósított meg a világon.

Cégünk új üzletágának köszönhetően Franchise (használati jog) rendszerben Nemzetközi webáruház Licence (engedély) szerezhető meg, minden 18. életévét betöltött magánszemélynek, egyéni cégként bejegyzett egyéni vállalkozónak és cégként bejegyzett jogi személynek (Bt, Kft).

A Nemzetközi webáruházban minden ismert és népszerű kategóriában eleinte több százezer termék érhető el, később a termékek száma jelentősen növekedni fog, az igényeknek megfelelően.

A cég minden szükséges háttér tevékenységet elvégez, amely szükséges egy webáruház működtetéséhez, sőt jelentős reklámtevékenységgel is segíti a webáruház forgalmát.

A webáruház anonim marad a vásárlók felé, senki nem tudja, hogy egy adott webáruház kihez tartozik, nem szükséges továbbajánlani, ismerősöket megkeresni, előzetesen beregisztrálni.

A vásárlók a szokásos módon vásárolnak, amelyet az elszámolási rendszer érzékel és az árrés adott részét (Licence csomagtól függően) automatikusan folyamatosan megkapja a Nemzetközi Franchise webáruház működtetője.

Kezdetben a Nemzetközi webáruház az EU-n belül és Svájcban tudja kiszolgálni a vásárlókat, de később lehetőség lesz világméretűen is használni.

A webáruházat 238 országból lehet működtetni, tehát bárki, bárhonnan szerezhet Nemzetközi webáruház Licencet.

Lehetőség van kizárólag saját Nemzetközi webáruházból profitálni, de lehetőség van Franchise rendszerben tovább értékesíteni további webáruházakat, melyeknek forgalmából szintén jelentősen lehet profitálni, a Franchise csomagtól függően.

Hasonló Nemzetközi webáruházat kell elképzelni, mint pl. az Amazon, az Alibaba, az Alza, az Emag, a Mall, az E-digital, stb.
Aki április 30-ig Nemzetközi webáruház Licencet szerez, az automatikusan különböző mértékű cégrészesedéshez is jut, a csomag mértékétől függően és így, a Licence engedéllyel rendelkező személy élete végéig profitálhat a cég teljes nemzetközi forgalmából, havonta, folyamatosan, készpénzben.

Május 1-től már nem lehet cégrészesedéshez jutni a Licence megszerzésével.

A Nemzetközi webáruház Licence megszerzése 250, 750, 1500, 2500 és 5000 euró értékben lehetséges jelenleg, de pár hónap múlva ezek az összegek jelentősen növekedni fognak.

 

Kérdéseiddel keress bizalommal.


Teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozol, hogy eddig mit értél el az életben, mindegy, hogy milyen iskolád van, hány éves vagy, az a fontos, hogy éhes vagy-e a SIKERRE és szeretnél-e egy sokkal BOLDOGABB életet saját magad és családod számára.

Ha nyitott vagy az üzletre, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legyen csodaszép napod!

 

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük