Tedd jobbá az életedet!

Elmondom, mit gondolok a manapság nagyon népszerű MEGELÉGEDÉSRŐL.
“Elégedj meg azzal, amid van, találd meg a boldogságot abban a helyzetben, amiben vagy.” – hangzik a klisé.

Tudod miért annyira népszerű ez a gondolat?

Mert ha eszerint élsz, felmentést adsz magadnak az alól, hogy bármivel is jobbá tedd az életedet.
Hiszen jobbá tenni az életedet tettekkel, sokkal nehezebb, mint beülni “boldogan” a TV elé munka után, megnézni a legújabb valóság show-t, vagy sorozatot.

Egyet mondj meg: tényleg egy átlagos életet szeretnél élni, átlagos életkörülményekkel, átlagos problémákkal és örömökkel?

Én azt gondolom, hogy a JÓ, a NAGYSZERŰ ellensége.

Annyi nagyszerű dolog van, amit át lehet(ne) élni ezen a Földön, de Te nem teszel érte, mert már így is elég jó az életed, így is “elég boldog” vagy.

Kérlek, ne áltasd magad, Te is tudod, hogy sokkal több van benned, sokkal több mindent elérhetnél.

Persze, legyen az ember hálás mindenért, amije van, de ne használjuk már fel a megelégedésünket egyfajta indokként a lustasághoz, a nem cselekvéshez. Ez szerintem az egyik legnagyobb önbecsapás, amivel elmenekülünk a tettek elől.

Az ilyen hozzáállás vezet életünk végén azokhoz a megbánásokhoz, amikor azt mondjuk, “bárcsak megtettem volna ezt, meg azt, sokkal több mindent átélhettem volna, beutazhattam volna az egész világot, sokkal többet lehettem volna a családommal, stb”.

Csak annyira elégedj meg az életeddel, ami mellett még marad motivációd, hogy még jobbá tedd.

Ha szeretnéd, mi tudunk mutatni neked egy utat, egy eszközt, amivel jobbá tudod tenni az életedet.

Most ne gyere azzal, hogy “már megint egy lehetőség, senki nem tudta még jobbá tenni az életét vele, átverés az egész”. Ez nem igaz, mert nagyon sok nyitott embernek sikerült már elérni álmait, céljait, mert tudta, hogy jó helyen van jó időben.

Most Te is a legjobb helyen lehetsz a legjobb időben!

Amit mi mutatunk neked, teljesen más, mint az eddigi hálózatépítő módszerek, mert ezzel az egyszerű módszerrel úgy tudod jobbá tenni az életedet, hogy közben nem kell az ismerőseidet zaklatnod, nem kell termékeket eladnod, nem kell előzetesen beregisztrálnod senkit sem, és véget nem érő prezentációkat tartanod.

Ezzel a módszerrel nem kell szaladgálnod senki után, hanem hozzád jelentkeznek az érdeklődők, ugyanis az online marketing eszközök használatával megfordult a helyzet. Új korszak indult el a network marketingben, amelyet még soha senki nem csinált a világon.

Ha egy kicsit is jobbá szeretnéd tenni az életedet, dobd félre az előítéleteidet, keress bizalommal a részletekért, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozol.
Add meg magadnak az esélyt, hogy végre Te is valóban SIKERES lehess, úgy, ahogy mindig is álmodtál róla.

Legyen csodaszép napod!

 

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük