Megfontolandó!

Elgondolkodtató és megfontolandó:
Az emberek nagyon szeretnek vásárolni, ha van miből, de sok esetben hitelek felvételével erőn felül is igyekeznek megszerezni mindazt, amit szeretnének.
A XX. század legnagyobb üzleti modellje kétség kívül a Multi Level Marketing volt, de sok cégnek köszönhetően, amelyek MLM rendszert imitálva inkább az emberek rövid távú lehúzására szakosodtak, sajnos mára jelentős mértékben veszítettek a varázsukból.
Vannak, akik még nagy jövőt látnak benne, vannak, akik még próbálkoznak és szenvednek vele, de a többség éppen hogy keres belőle valamit és minden rendszerben legfeljebb 1-2 ember keres kiemelkedően, de már sokkal kevesebbet, mint régebben.
Egyre növekszik azoknak a tábora, akik különböző okok miatt már nem is akarnak hallani az ilyen rendszerekről. Ez teljesen érthető, a tényeket figyelembe véve.
Ezek ellenére miért választották és választják még a mai napig is az emberek ezt a lehetőséget?

Mert nagyon sokan szeretnének sokkal jobban élni, szeretnének több pénzt, szeretnének nagy álmokat, célokat megvalósítani és a hagyományos alkalmazotti lét a legtöbb ember számára nem tudja ezt biztosítani. Az MLM rendszer főleg a múltban, de még a jelenben is, sok ember számára kitörési lehetőséggel kecsegtet. De csak kecsegtet!
A valóság az, hogy mivel az emberek szeretnek vásárolni, de nem szeretik, ha eladnak nekik és mivel már egyre több ember az MLM szó hallatára azonnal begubózik és azonnal elutasít, ezért sokkal több a szenvedés, mint a bevétel az MLM rendszerekben tevékenykedőknek.
Egyre nyűgösebb megkeresni az ismerősöket, egyre nehezebb bárkire bármit ráerőltetni, egyre több ilyen rendszerben vannak olyan beépített gátak, amelyek még tovább nehezítik a pénzkeresetet, pl. kötelező saját vásárlás, kötelező havi forgalomkényszer, teljesítmények által elért eredmények elvétele, jövedelmi szintekről való visszaesés és még sorolhatnánk.
Nem fognak megszűnni az MLM rendszerek a következő években sem, de egyre többen választják a jövőben a sokkal könnyebb utat, amely ráadásul sokkal nagyobb bevételt hozhat a számukra.

Ha lehet, akkor az emberek a sokkal könnyebb utat választják, mert sok esetben lusták, minél kevesebb munkával szeretnének pénzt keresni, vagy akár munka nélkül is, nem akarják megkeresni, esetlegesen lejáratni magukat a rokonoknál, barátoknál, ismerősöknél, nem akarnak ráerőltetni másokra többszörös áron jó esetben jó termékeket, de sok esetben sokkal rosszabb termékeket, amelyeket az egyéb normális kereskedelemben sokkal olcsóbban is megkaphatnak.
De a több pénzre szükség van, ezért próbálkoznak sokan külföldön jobban fizető helyeken dolgozni és ezért keresik továbbra is azokat a lehetőségeket, amelyekkel sokkal boldogabban, sokkal jobban élhetnének.
Mennyivel könnyebb lenne, ha nem kellene senkit sem megkeresni, sem rokont, sem barátot, sem ismerőst, sem idegeneket zaklatni, nem kellene előzetesen beregisztráltatni az embereket valamibe ahhoz, hogy egy lehetőséget használni tudjanak, mennyivel könnyebb lenne, ha hagynánk az embereket saját maguktól vásárolni és nem próbálnánk nekik eladni olyan termékeket, amelyekre eddig sem volt szükségük, milyen jó lenne, ha munka nélkül, vagy csak mindenki számára nagyon egyszerű munkával olyan többlet bevételre lehetne szert tenni, amelyet eddig még soha senki nem tapasztalt meg régi rendszerekben.

Mennyivel stressz mentesebben tevékenykednének az emberek, ha nem kellene attól félni, hogy a teljesítményüket elveszítik, ha egy sokkal jobb üzlettársukat elveszíthetik, mert sokkal nagyobb eredményeket ért el, mint ők.
Eljött a pillanat, amikor jó időben és jó helyen egy olyan történelmi korszakváltásnak lehetsz a részese, amely alapvetően változtathatja meg az emberek hozzáállását a plusz bevételi lehetőségek kiaknázásához és az életminőségük gyökeres megváltoztatásához.

Elfelejtve az eddig ismert, lassan már elavulófélben lévő lehetőségeket.
Elérkezett a Dropshipping marketing kora, amely már működik egy pár éve, főleg Amerikában, de olyan módon, ahogy ezt a Freedom kifejlesztette, ilyen formában előttünk még soha senki nem alkotott meg, de még csak eszébe sem jutott senkinek sem.
Mitől olyan érdekes és mitől sokkal másabb, mint az eddig ismert pénzkereseti lehetőségek?
Megadja az embereknek a vásárlási szabadságot.
Nem kell a jövőben megkeresned a rokonaidat, barátaidat, ismerőseidet, vagy akár idegen embereket, nem kell senkit sem zaklatnod.
Nem kell, hogy előzetesen bárki beregisztráljon hozzád ahhoz, hogy vásárolni tudjon és ki tudjon használni bármilyen előnyt a rendszerből.
Nem kell senkinek sem megmutatnod semmilyen terméket és főleg nem kell eladnod senkinek semmit.
Nem kell saját magadnak vásárolnod ahhoz, hogy megkapd a jutalékaidat.
Nem kell a csapatodnak kötelező teljesítményt hoznia.
Nincs teljesítménynullázódás, így csak idő kérdése, hogy mikor milyen sikereket érsz el.
Nem kell félned attól, hogy bárkit elveszíthetsz a csapatodból, azért mert Ő sokkal nagyobb eredményeket ér el.
Akkor is ugyan úgy kereshetsz a csapatodból, ha jövedelmi szinteken utolérnek, vagy leelőznek.
Már a legelejétől passzív jövedelmed lehet, amely nemzetközi szinten folyamatosan növekedhet, határ a csillagos ég.
Több mint 1.000.000 eurónyi jutalmat, ajándékot, elismerést kaphatsz a jutalékokon felül és mivel a teljesítmény nem nullázódik, ezért ha aktívan tevékenykedsz, akkor csak idő kérdése. (Autó program, utazások, ingatlan, stb.)

Mennyi ember és család élete változhatna meg, ha megismernék ezt a rendkívüli és a világon egyedülálló lehetőséget.
Amíg élesben el nem indul az új rendszer, addig különlegesen előnyös helyzetben vagy, amelyről személyesen kell beszélnünk minél hamarabb, mert rövidesen ez a lehetőség megszűnik.
Kérdéseiddel keress bizalommal.

Legyen csodaszép napod!

 

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük