Kihagyhatatlan ajánlat!

Nagyon Fontos Freedom Xpress Global ajánlat, amely kihagyhatatlan, mert csak az új csomagok indulásáig használható ki:

Basic Starter csomag:
Amennyiben elindulsz egy 50 + 2 eurós Basic Starter csomaggal, akkor a Kedvezmény számládra 100 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.
Kapsz 50 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.
Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra.
Kapsz 1 db pozíciót a Bináris rendszerben.
Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted a Bronz, a Silver, a Gold, a Platina, vagy a Diamond Starter csomagokat, amelyek sokkal több lehetőséget biztosítanak a számodra.

Bronz Starter csomag:
Amennyiben elindulsz a 250 + 10 eurós Bronz Starter csomaggal, akkor a Kedvezmény számládra 500 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.
Kapsz 1 db Cégrészesedést, melynek köszönhetően életed végéig folyamatosan, havonta, készpénzben kapsz passzív jövedelmet a cég teljes nemzetközi forgalma után, akár munka nélkül is. Az új csomagok megjelenése után soha többet nem szerezhet senki sem cégrészesedést.
Kapsz 250 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.
Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra.
Kapsz 1 db pozíciót a Bináris rendszerben.
Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted a Silver, a Gold, a Platina, vagy a Diamond Starter csomagokat, amelyek sokkal több lehetőséget biztosítanak a számodra.

Silver Starter csomag:
Amennyiben elindulsz a 750 + 30 eurós Silver Starter csomaggal, akkor a Kedvezmény számládra 1500 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.
Kapsz 3 db Cégrészesedést, melynek köszönhetően életed végéig folyamatosan, havonta, készpénzben kapsz passzív jövedelmet a cég teljes nemzetközi forgalma után, akár munka nélkül is. Az új csomagok megjelenése után soha többet nem szerezhet senki sem cégrészesedést.
Kapsz 750 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.
Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra, valamint Matching Bónuszra 3 szintig.
Kapsz 1 db pozíciót a Bináris rendszerben.
Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted a Gold, a Platina, vagy a Diamond Starter csomagokat, amelyek sokkal több lehetőséget biztosítanak a számodra.
Amikor az új csomagok megjelennek, akkor azonnal kapsz ajándékba, ráfizetés nélkül egy 750 eurós Micro License csomagot, amellyel automatikusan jár egy saját webáruház (1db Affiliate Link) is, amely lehetőséget biztosít arra, hogy 3 mélységig profitálj a vásárlóid után.
Kapsz újabb 1500 eurót a Kedvezmény számládra, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.
Kapsz újabb 750 db ajándék licitálós kreditet.

Gold Starter csomag:
Amennyiben elindulsz az 1500 + 60 eurós Gold Starter csomaggal, akkor a Kedvezmény számládra 3000 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.
Kapsz 6 db Cégrészesedést, melynek köszönhetően életed végéig folyamatosan, havonta, készpénzben kapsz passzív jövedelmet a cég teljes nemzetközi forgalma után, akár munka nélkül is. Az új csomagok megjelenése után soha többet nem szerezhet senki sem cégrészesedést.
Kapsz 1500 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.
Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra, valamint Matching Bónuszra 4 szintig.
Kapsz 3 db pozíciót a Bináris rendszerben.
Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted a Platina, vagy a Diamond Starter csomagokat, amelyek sokkal több lehetőséget biztosítanak a számodra.
Amikor az új csomagok megjelennek, akkor azonnal kapsz ajándékba, ráfizetés nélkül egy 1500 eurós Standard License csomagot, amellyel automatikusan jár egy saját webáruház (1db Affiliate Link) is, amely lehetőséget biztosít arra, hogy 4 mélységig profitálj a vásárlóid után.
Kapsz újabb 3000 eurót a Kedvezmény számládra, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.
Kapsz újabb 1500 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.
Kapsz 2 db Micro License csomagot, amelyet szabadon eladhatsz 750 eurós áron, és ez által 1500 euró bevételed lehet.

Platina Starter csomag:
Amennyiben elindulsz az 2500 + 100 eurós Platina Starter csomaggal, akkor a Kedvezmény számládra 5000 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.
Kapsz 10 db Cégrészesedést, melynek köszönhetően életed végéig folyamatosan, havonta, készpénzben kapsz passzív jövedelmet a cég teljes nemzetközi forgalma után, akár munka nélkül is. Az új csomagok megjelenése után soha többet nem szerezhet senki sem cégrészesedést.
Kapsz 2500 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.
Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra, valamint Matching Bónuszra 3 szintig.
Kapsz 3 db pozíciót a Bináris rendszerben.
Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert, és megszerezheted a Diamond Starter csomagot, amely sokkal több lehetőséget biztosít a számodra.
Amikor az új csomagok megjelennek, akkor azonnal kapsz ajándékba, ráfizetés nélkül egy 5000 eurós Partner License csomagot, amellyel automatikusan jár egy saját webáruház (1db Affiliate Link) is, amely lehetőséget biztosít arra, hogy 6 mélységben profitálj a vásárlóid után.
Kapsz újabb 10.000 eurót a Kedvezmény számládra, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.
Kapsz újabb 2000 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.
Kapsz 10 db Micro License csomagot, amelyet szabadon eladhatsz, és ez által 7500 euró bevételed lehet.

Diamond Starter csomag:
Amennyiben elindulsz az 5000 + 200 eurós Diamond Starter csomaggal, akkor a Kedvezmény számládra 10.000 euró kerül, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.
Azonnal Star Rangra minősülsz.
Kapsz 20 db Cégrészesedést, melynek köszönhetően életed végéig folyamatosan, havonta, készpénzben kapsz passzív jövedelmet a cég teljes nemzetközi forgalma után, akár munka nélkül is. Az új csomagok megjelenése után soha többet nem szerezhet senki sem cégrészesedést.
Kapsz 5000 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.
Lehetőséged van jutalékokra, 15% Direct Bónuszra és 15% Bináris Bónuszra, valamint Matching Bónuszra 4 szintig.
Kapsz 7 db pozíciót a Bináris rendszerben.
Lehetőséged van tovább ajánlani a rendszert. A Diamond Starter csomag nyújtja a legtöbb lehetőséget a számodra.
Amikor az új csomagok megjelennek, akkor azonnal kapsz ajándékba, ráfizetés nélkül egy 12.500 eurós Enterprise License csomagot, amellyel automatikusan jár egy saját webáruház (1db Affiliate Link) is, amely lehetőséget biztosít arra, hogy 8 mélységig profitálj a vásárlóid után.
Kapsz újabb 25.000 eurót a Kedvezmény számládra, amelyet időkorlátozás nélkül a vásárlási árengedmény 100%-a erejéig fel tudsz használni.
Kapsz újabb 3000 db ajándék licitálós kreditet, amelyet az üzleted fejlesztésére is felhasználhatsz.
Kapsz 10 db Standard License csomagot, amelyet szabadon eladhatsz, és ez által 15.000 euró bevételed lehet.

Kérdéseiddel keress bizalommal.

Legyen csodaszép napod!

 

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük