238 országból regisztrálhatnak hozzád

Felvázolok Neked egy pár olyan lehetőséget, amelyek jelentős megtakarítást és hosszú távon jelentős bevételt jelenthetnek Neked!

1.       238 országból regisztrálhatnak hozzád és használhatják a Freedom rendszerét. (Alibaba, Booking, Pelikan, Rentalcars a nemzetközi startégiai partnereink jelenleg)(ZanGuu licitálás, Starter csomag megszerzése, saját webáruház megszerzése, tovább ajánlás bármely országban, folyamatosan egyre több webáruházból való vásárlás, jutalékok, stb.)

2.      Részesedhetsz a globális E-Commerce forgalomból a rövidesen induló új üzletágunknak köszönhetően, amelynek az alapja a Dropshipping marketing, de eddig még soha nem ismert különleges módon.

A legnagyobb webáruházaktól (pl. Amazon, Alibaba, stb.) megszokott raktárkészletből és kategóriákból vásárolhatsz Te, barátaid, ismerőseid és idegen emberek is, úgy, hogy MINDEN EGYES VÁSÁRLÁS UTÁN a webáruház jutalékot fizet akár 8 szinten keresztül.

Számolgass, brutális.
Szeretnél “saját webáruházat” üzemeltetni, annak minden hátránya és felelőssége nélkül?
Ezzel megvalósítottuk minden ember álmát, hogy ismerősök zaklatása nélkül, előzetes regisztrációk nélkül, termékeladások nélkül, minden egyéb kötelezettségek nélkül mindenki éjjel-nappal passzív jövedelemre tegyen szert már a legelejétől kezdve.

3.       Vodafone részéről a legjobb országos ajánlat, amelyet kizárólag a Freedom Flotta Közössége lehetőségén keresztül használhatsz ki, 5490,- forint/hó korlátlan telefon + 5 GB internet forgalom.

4.       Freedom Xpress Global Nemzetközi Cégrészesedés, amely jelen pillanatban közel 15%-os éves nyereséget biztosít arra a saját pénzedre is, amelyet a cég azonnal megdupláz, tehát már rögtön 100% nyereséged van garantáltan és akkor is, ha már elköltötted a pénzed és a folyamatos nyereség ezen felül értendő.

Életed végéig havonta folyamatosan profitálhatsz a cég teljes, folyamatosan növekvő nemzetközi forgalmából is, amely örökölhető.

Már csak 2019. április 30-ig szerezhetsz cégrészesedést.

5.       A TESCO Áruházlánc minden kedvezményén felül plusz 3% kedvezményt kapsz. ( Élelmiszer, vegyi áru, műszaki cikkek, ruházat, háztartási felszerelés, kertészet, autó felszerelés, stb.) Szlovákiában is.

6.       Az OMV 2,5% kedvezményt ad a Freedom Flotta tagjainak.

7.       A ZanGuu óriási őrület már most is, minden pénteken 20 órakor!

Sokan nyertünk már sok Exclusive terméket több mint 90% kedvezménnyel.

Használd ki Te is kizárólag VIP Ajándék Kreditekkel a licitálás kockázatmentes izgalmát és nyerj egy fantasztikus terméket akár ingyenesen is.

8.       A megkeresett jövedelmedet bármilyen ország, bármelyik bankszámlájára kikérheted, bármikor.

9.        A cégek ingyenesen szerződhetnek a Freedom céggel és a termékeiket, szolgáltatásaikat ingyenesen feltehetik a jövőben a DealKodex webáruházba, sőt akár Kuponokat is feltehetnek, melyeknek köszönhetően drasztikusan megnövelhetik a forgalmukat.

10.   Mivel nincs teljesítmény nullázódás, így csak idő kérdése, hogy mikor zsebeled be a több mint 1.000.000 eurónyi elismerést is a teljesítményedtől függően.

11.    A www.vasarljunkokosan.hu weboldalon keresztül minden információt megtalálsz.

Keress bizalommal kérdéseiddel.
!

Legyen csodaszép napod!

 

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük