Eddig nem ismert üzleti ajánlat!

Figyelem! Eddig nem ismert üzleti ajánlat!

Cégünk új üzletágának köszönhetően Franchise (használati jog) rendszerben Nemzetközi webáruház Licence (engedély) szerezhető meg, minden 18. életévét betöltött magánszemélynek, egyéni cégként bejegyzett egyéni vállalkozónak, és cégként bejegyzett jogi személynek (Bt, Kft).

A Nemzetközi webáruházban minden ismert és népszerű kategóriában eleinte több százezer termék érhető el, később a termékek száma jelentősen növekedni fog, az igényeknek megfelelően.

A cég minden szükséges háttér tevékenységet elvégez, amely szükséges egy webáruház működtetéséhez, sőt jelentős reklámtevékenységgel is segíti a webáruház forgalmát, egyedüli saját tevékenység a saját marketing tevékenység, a saját webáruház népszerűsítése bármilyen fórumon és formában.

A webáruház anonim marad a vásárlók felé, senki nem tudja, hogy egy adott webáruház kihez tartozik, nem szükséges továbbajánlani, ismerősöket megkeresni. A vásárlók a szokásos módon vásárolnak, amelyet az elszámolási rendszer érzékel és az árrés adott részét (Licence csomagtól függően) automatikusan folyamatosan megkapja a Nemzetközi Franchise webáruház működtetője.

Kezdetben a Nemzetközi webáruház az EU-n belül és Svájcban tudja kiszolgálni a vásárlókat, de később lehetőség lesz világméretűen is használni.

Lehetőség van kizárólag saját Nemzetközi webáruházból profitálni, de lehetőség van Franchise rendszerben tovább értékesíteni további webáruházakat, melyeknek forgalmából szintén jelentősen lehet profitálni, a Franchise csomagtól függően.

Hasonló Nemzetközi webáruházat kell elképzelni, mint pl. az Amazon, az Alibaba, az Alza, az Emag, a Mall, az E-digital, stb.

Aki április 30-ig Nemzetközi webáruház Licencet szerez, az automatikusan különböző mértékű cégrészesedéshez is jut, a csomag mértékétől függően és így a Licence engedéllyel rendelkező személy élete végéig profitálhat a cég teljes nemzetközi forgalmából, havonta, folyamatosan, készpénzben. Május 1-től már nem lehet cégrészesedéshez jutni a Licence megszerzésével.

A Nemzetközi webáruház Licence megszerzése 250, 750, 1500, 2500 és 5000 euró értékben lehetséges jelenleg, de pár hónap múlva ezek az összegek jelentősen növekedni fognak.

A FreedomXpress üzleti vállalkozásod földrajzi korlátozások nélkül,

100% online építheted

Bízom benne, hogy tudtál dönteni, melyik csomaggal indulsz!

Legyen csodaszép napod!

 

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük