Nem találtuk fel a spanyol viaszt…

Szeretettelköszöntelek!

Milyen különleges előnyök vannak a rendszerben?

 Nem találtuk fel a spanyol viaszt, csak sokkal egyszerűbbé, és sokkal könnyebbé tettük mindenki életét, a szerződött partnerek és a vásárlók részére is, és ami fontos, hogy sokkal több bevételre tud szert tenni mindkét oldal is, mint az eddig megszokott módon.

Felejtsd el, amit eddig ismertél, mert itt teljesen más módon működik minden, és ki vannak küszöbölve a más ismert rendszerek negatív működési részei.
Nem kell múltbeli negatív események miatt magyarázkodnod.
Nem kell magyarázkodnod nem létező szerződött partnerek miatt, a weboldalon kizárólag olyan Termékpartnerek szerepelnek, akiknél könnyedén és konfliktusmentesen vásárolhatsz.
Nem kell magyarázkodnod a bonyolult vásárlási módozatok miatt, mert a vásárló és a kereskedő részéről is nagyon egyszerű az adás-vétel.
Egy vonalkódos és QR kódos OKOS plasztik kártyát kapsz, melynek köszönhetően rendkívül könnyen, és problémamentesen tudsz vásárolni.
Az Utalványfoglalót a Termékpartneri árengedmény 100%-a erejéig felhasználhatod minden vásárlásnál, így sokkal gyorsabban és sokkal kevesebb kiegészítendő összeggel fel tudod használni, mint bármilyen más cégnél.
Kizárólag a Mi csapatunkban van lehetőséged a saját, és csapatod számára különleges támogatásokat kapni, melyekről érdeklődj személyesen.
Az országban a legelőnyösebb flottatelefon szolgáltatást használhatod ki, akár további privát támogatással is.

Garantáljuk, hogy sehol máshol nem kapsz jobb ajánlatot.

NULLA költséggel tudsz nagyon egyszerű feltételekkel országokat nyitni, amely rendkívüli lehetőség arra, hogy sokkal gyorsabban növekedhessen a jövedelmed. A gyors nemzetközi terjeszkedés exponenciálisan növelheti a bevételeidet, használd ki!

Nem kell folyamatosan vagy időszakonként aktivitást frissíteni plusz befizetésekkel, vásárlásokkal, foglalózásokkal, elég az elején egy bármilyen Utalványfoglaló csomagot megszerezned, és egész életedre aktívvá válsz.
Nincs teljesítmény Nullázódás félévente, évente, folyamatosan összeadódik a teljesítményed, tehát csak idő kérdése, hogy mikor kerülsz egyre magasabb jövedelmi szintekre.
Nincs karrier szint visszalépés.
Ha utolér egy csapatod azon a szinten, ahol éppen vagy, akkor is ugyan úgy keresel az után a csapat után, nem kell attól félned, hogy a sok munkád kárba vész.
Nincs előzés, ha egy csapatod hamarabb elér egy magasabb karrier szintet, mint Te, akkor sem veszíted el ezt a csapatot, sőt, ugyan úgy keresel a csapat után, mintha le sem előzött volna.
Eurós elszámolás van a rendszerben, euróban kapod a jövedelmed is, melyet bárhol elkölthetsz a világban.
Kaphatsz egy MasterCard bankkártyát, amelyre kikérheted a jutalékod, kapsz hozzá egy online banki felületet, melyen minden olyan tevékenységet csinálhatsz, mint a megszokott banki lehetőségeknél.
Bármilyen magyar és külföldi bankszámlára kikérheted a jövedelmed.
Már a legelejétől részesedhetsz a cég teljes forgalmából, nem kell magas karrier szinteket elérned, sőt még továbbajánlani sem kell hozzá a rendszert, és még vásárolni sem szükséges, persze azt úgyis fogsz.
Azzal is irányíthatod a jövedelmed, hogy bármikor válthatsz nagyobb Utalványfoglaló csomagra, tehát ha kisebb csomaggal indulsz is, csak rajtad múlik, mikor növeled meg a bevételedet, egyre több lehetőség kihasználásával.
Csak rajtad múlik, hogy az elismerésekre mikor teszel szert, mikorra zsebeled be az összeset, mivel nem nullázódik a teljesítményed.

Nézd meg a weboldalon az információs anyagban, hogy mi minden várhat rád a jövőben, több mint 1.000.000 euró értékben, a jutalékokon felül.
Megbízható, régóta sokak számára ismert tulajdonosok irányítják a céget, amely garancia mindenki számára, hogy kiszámíthatóan hosszú távra tervezhet.
Nem neked kell vizsgát tenned, adminisztratív tevékenységeket végezned, szenvedned egy Termékpartneri szerződéssel, ezt központilag kiképzett ügyfélszolgálat végzi, akik minden munkát elvégeznek ezzel kapcsolatosan. Természetesen ajánlhatsz be kereskedőt és szolgáltatót a céghez, de a szerződéssel kapcsolatos munka nem Téged terhel.

Tehetsz Referensi vizsgát, és plusz bevételért cserébe szerződhetsz Te is kereskedőkkel, szolgáltatókkal.
Egy olyan aktív közösség részese lehetsz, amely mindent meg tesz annak érdekében, hogy Te is sikeres lehess, és nem elvárásokat fogalmaznak meg Veled szemben, hanem a lehetőségeid kihasználásában segítenek.
Olyan különleges lehetőségeket használhatsz ki, melyet semmilyen más rendszerben nem találsz meg, és amely nagyban segít abban, hogy egyre nagyobb jövedelemre tegyél szert.
A cég tulajdonosai demokratikus hozzáállással irányítják a céget, nem gondolják azt, hogy Ők a legokosabbak a világon, nyitottak a Tagok ötleteire, és alapos mérlegelés után, amennyiben valóban mindenki számára előnyös javaslat érkezik feléjük, akkor bevezetik az ötletet.
Nagyon profi számítástechnikai, jogi és egyéb szakember gárda ügyel arra, hogy a cég tevékenysége szabályos, és gördülékeny legyen hosszú távon, minden országban.
Különleges segítséget nyújthatunk az MLM rendszerben tevékenykedőknek a forgalmuk jelentős növelésére.
És itt még nincs vége az előnyöknek…

Legyen csodaszép napod!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook zárt csoport

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük