Így kell lejáratni egy fantasztikus üzleti modellt!

Szeretettel köszöntelek!

Az eladási és beszervezési kényszer kifejezetten alattomos taktikákat szült, amelyek megterhelik, károsítják, néha pedig teljesen tönkre is teszik a baráti és családi kapcsolatokat. Tényleg azért hív meg ebédelni a volt kollégiumi szobatársad, mert ezer éve nem hallott már rólad, és most már tényleg szeretné tudni, hogy mi van veled, vagy valami más van készülőben? Egyre gyakrabban derül ki, hogy bizony az utóbbiról van szó – az érintett nők pedig dühösek, átverve érzik magukat, és abban sem biztosak, hogyan is kellene kezelniük egy ilyen helyzetet.

Anyáink idejében a résztvevők még az első pillanttól fogva tudták, hogy mi vár rájuk, amikor meghívták őket egy Tupperware-partira. Ma azonban már egyáltalán nem biztos, hogy egy adott MLM-ező nyíltan felvállalja az üzletét. Meglepetés! Az a kávémeghívás vagy csajos este mégsem a barátság ápolásáról szólt, hanem eladásról vagy beszervezésről.

“Azt hittem, valóban egymásra találtunk – leendő barátokként – egy másik anyukával, akit egy online anya-csoportban ismertem meg” – mondta a Kansas-i Erin Heger. Miután azonban Heger elutasította az arra irányuló ajánlatát, hogy legyen ő is Beachbody coach, a nő nem állt vele szóba többet. “Tényleg megbántva éreztem magam” – tette még hozzá Heger. – “Pedig még meg is hívtam – a saját gyerekével együtt – a fiam első szülinapi partijára. Komplett idiótának éreztem magam, amiért azt hittem, hogy tényleg barátok lettünk.”

Sok nő számolt be arról, hogy olyan agresszíven igyekeztek összejövetelekre rángatni őket, hogy azt már ténylegesen zaklatásként élték meg. Az MLM-ek annyira áthatóak, a taktikáik pedig annyira agresszívek, hogy már egy zárt Facebook-csoport is létrejött a nyomukban, “MLM-nek hangzik, de oké” (“Sounds like MLM but ok”) néven, ahol már több, mint 84.000 tag osztja meg egymással az MLM-mel és annak a “gyatra üzleti struktúrájával, undorító marketing-gyakorlatával és általában véve is borzalmas természetével” kapcsolatos frusztrációját a csoport nyilvános leírása szerint. Hozzáteszik továbbá azt is, hogy “Itt kiengedheted az ezer éve nem látott #főninéni ‘barátaid’ nyomában felgyűlt gőzt is, akik derült égből újra betoppantak az életedbe egy csodálatos lehetőséggel!

Sok nő számára ez a kétszínűség egyenesen megbocsáthatatlan. Grace Alexander – főszakács, diabéteszes, aki korábban egy gondozóotthonban segédkezett a szintén diabéteszes bentlakók megfelelő étrendjének kialakításában – Georgiából arról számolt be, hogy egy napon azzal kereste fel egy kollégája, hogy a segítségét szeretné kérni egy olyan étrend kialakításában, amivel alacsonyan tarthatja a vércukor-szintjét, és afelől is érdeklődött nála, hogy tényleg működik-e a ketogén diéta. És nemsokára jött is a fordulat a beszélgetésben:

“És persze elküldte nekem ezt a csőbe húzó keto-shake MLM-es üzenetet, amivel egyből kivívta a totális undoromat” – mondta Alexander.

“Egyből kikapcsoltam az ő követését közösségi médián, az ‘integetéseire’ és a privát üzeneteire se válaszoltam többet. Ezt nem csak hogy a tisztelet teljes hiányaként éltem meg, de hozzá még vérig is sértett azzal, hogy úgy tett, mintha a szakvéleményemre lenne kíváncsi egy olyan kérdésben, amiben kvázi szakértő vagyok – hogy aztán kiderüljön, hogy mindez csak kamu volt annak érdekében, hogy rám tukmáljon valami nevetséges fogyj-le-gyorsan terméket. Több se kellett.”

 

 

Ahhoz, hogy utazzunk, pénzre és idegennyelv ismeretére van szükségünk.

Most mutatok Neked egy mesés lehetőséget, mellyel mindkét szükséges dolgot megszerezheted, ha eddig nem volt meg!

Tehát a boldogság a kezedben van!

Ma már nem luxus és nem a kiváltságosok privilégiuma a nyelvtanulás, 2019-ben már szinte alap, hogy beszéljünk 1-2 világnyelvet.

Ezzel a módszerrel ez elérhető!

Sőt, ha vannak céljaid, álmaid és szeretnél kitörni a mókuskerékből, akkor itt a lehetőség.

Eleged van már abból, hogy más ossza be az idődet és más álmaiért dolgozz?

Mi kéne ahhoz, hogy eldöntsd végre, hogy a magad ura leszel?

Ha unod azt, amit eddig csináltál, akkor válassz mást!

Óriási a célpiacunk,  reális, elfogadható áron jutunk ehhez a szolgáltatáshoz, sőt mondhatjuk, hogy nagyobb értéket kapunk, mint amit fizetünk érte.

A jutalékrendszer pedig zseniális.

Ezzel valódi passzív jövedelmet tudunk építeni!

Tehát lesz miből utazni!

 

Ha interneten szeretnél dolgozni online, akkor szükséged van egy  marketingrendszerre!

Megmutatom én mivel dolgozom már régóta!

Ez egy olyan eszközrendszer, amivel a jövőben –bármilyen üzlettel is foglalkozol– óriási sikereket érsz el!

Így, ha már csinálsz valamilyen üzletet, nyugodtan elkezdhetsz egy másikat, mert ezzel a rendszerrel akár több üzletet is képviselhesz úgy, hogy hiteles maradsz!

Soha többé nem kell negatív, panaszkodó emberekkel beszélned, mert csak azok fognak megkeresni, akiket érdekel az ajánlatod.

Nem Te keresed a jelölteket, hanem ők keresnek Téged!

Hatékonyabban, gyorsabban  tömegeket tudsz elérni úgy, hogy ki sem lépsz a lakásod kényelméből!

Egy óra alatt saját weboldalad lehet! 
Hihetetlen , de igaz!

Miért van szükséged egy automatizált online rendszerre?

A válasz egyszerű!

Ahogy a nevében is benne van, egy jól felépített online automatizált ügyfél- és vevőszerző rendszer dolgozni fog neked a nap 24 órájában – akkor is, amikor te alszol – és generálni fogja számodra az érdeklődőket, ügyfeleket, csapattársakat, mindezt nagyon kevés idő ráfordítással !

MOST a tied lehet ez a jövedelem termelő gépezet CSAK havi 24.95$-ért!

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük